Ministerul de Interne şi Poliţia de Frontieră din Serbia, clienţi ai grupului Teamnet, fondat de Sebastian Ghiţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grupul Teamnet are un birou şi la Belgrad
Grupul Teamnet are un birou şi la Belgrad

Ministerul de Interne din Serbia, Poliţia de Frontieră sârbă şi Comisia de Valori Mobiliare din Serbia sunt trei dintre instituţiile sârbe care au apelat la serviciile grupului Teamnet.

În ultimii şapte ani, grupul Teamnet şi-a extins activitatea în centrul şi estul Europei, Orientul Mijlociu şi Nordul Africii, în prezent deţinând birouri de lucru în oraşele Bucureşti, Iaşi, Galati, Bistriţa Năsăud, Belgrad, Bruxelles, Chişinău, Lausanne, Istanbul şi Zagreb, potrivit Mediafax.

Din portofoliul clienţilor grupului Teamnet fac parte şi trei instituţii ale statului sârb: Ministerul de Interne din Serbia, Direcţia Poliţiei de Frontieră din cadrul Ministerului sârb de Interne şi Comisia de Valori Mobiliare din Republica Serbia, potrivit Teamnet.ro.

Directorul executiv al grupului Teamnet este Bogdan Padiu, societatea fiind fondată de Sebastian Ghiţă.

În februarie, Padiu a fost audiat de procurorii DNA în dosarul în care Sebastian Ghiţă este urmărit penal pentru trafic de influenţă, spălarea banilor în formă continuată şi constituirea unui grup infracţional organizat. Ulterior, Bogdan Padiu a fost reţinut şi pus şi el sub urmărire penală, pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la trafic de influenţă şi spălare a banilor, ambele în formă continuată şi constituire a unui grup infracţional organizat.

Potrivit procurorilor, în acest dosar, Sebastian Ghiţă este acuzat că ar fi cerut peste 50 milioane de euro de la diverse firme IT pentru ca acestea să obţină contracte cu statul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite