Articol publicitar

Mi-e poftă să fac bine! Împreună construim cea de a treia casă Ronald McDonald

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri, 21 noiembrie, între orele 10.00 şi 14.00, McDonald’s România şi-a invitat toţi prietenii să se alăture evenimentului de strângere de fonduri „McHappy Day” al Fundaţiei pentru copii Ronald McDonald, găzduit de restaurantul aflat în Piaţa Romană.

Aici, persoane publice alături de parteneri, angajaţi şi consumatori McDonald’s, au devenit purtători ai mesajului ”Mi-e poftă să fac bine” şi au susţinut cauza Fundaţiei Ronald McDonald. Începând cu acest an, Fundaţia strânge fonduri pentru construirea celei de a treia case Ronald McDonald.

Clienţii restaurantului McDonald’s din Piaţa Romană au avut astfel plăcerea de a-şi comanda produsele preferate de la personalităţi publice. Printre vedetele care au ales să se implice în acestă campanie se numără: Ilie Năstase, Mihai Bobonete, Amalia Năstase, Florin Grozea, Mihai Sturzu, Corina Caragea, Alice Năstase, Neti Sandu, Mirela Vescan, Laurent Tourette, Echipa de baschet de juniori Steaua CSM, Andreea Răducan sau Nicolai Tand.

image

„Sunt mândru să lucrez pentru o companie care îşi asumă o sarcină socială extrem de importantă şi de sensibilă, aceea de a purta de grijă copiilor aflaţi în suferinţă şi de a le oferi posibilitatea de a fi aproape de familiile lor. E important să ne aducem aportul la rezolvarea problemelor reale ale societăţii în care ne desfăşurăm activitatea. Suntem onoraţi de prezenţa şi implicarea vedetelor, bloggerilor şi presei care au realizat importanţa cauzei pentru care luptă în acest an Fundaţia şi mai ales impactul pe care îl au casele Ronald McDonald în viaţa a mii de familii. Ne bucurăm că am reuşit să oferim o altă voce Fundaţiei cu ajutorul lor şi le mulţumim tuturor încă o dată pentru implicare şi entuziasm”, a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

În cadrul campaniei ”Mi-e poftă să fac bine!” desfăşurată în perioada 17 – 23 noiembrie, McDonald’s va dona Fundaţiei Ronald McDonald câte un leu din fiecare Big Mac sau McChicken (sandviş sau meniu) vândut.

McHappy Day este cel mai mare eveniment anual al Fundaţiei pentru copii Ronald McDonald. Dupa ce anul trecut, prin campania ”Mi-e poftă să fac bine!”, Fundaţia a dotat spitalul Grigore Alexandrescu cu un computer tomograf performant, cu ajutorul căruia vor putea fi diagnosticaţi peste 3000 de copii anual, în 2014, Fundaţia începe să strângă fonduri pentru construirea celei de a treia case Ronald McDonald.

Casele Ronald McDonald vin în sprijinul familiilor a căror copii sunt internaţi pentru tratamente pe termen lung în spital. Pe durata spitalizării copiilor, părinţii nu plătesc cazarea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite