Articol publicitar

Madhouse, provider de soluţii de comunicare pentru terminale mobile, are un nou Country Manager în România: Cristian Petricean

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Madhouse, reţea de publicitate pentru mobile cu sediul în Ungaria, a deschis la finalul anului trecut reprezentanţa din Bucureşti. Până la acest moment a implementat mai multe campanii rich media, special pentru mobile, pentru clienţi premium ca Vodafone, Libra Bank, OTP Bank.

Mobile advertising este un business care creşte rapid, ca o consecinţa a creşterii rapide a consumului de media pe terminale mobile şi dorintei advertiserilor de a-i targeta. Madhouse pune la dispoziţia clienţilor săi soluţii de targetare avansate, formate şi modalităţi de comunicare moderne, campanii orientate către eficienţă.

Începând cu 1 Iunie, Cristian Petriceanu a preluat postul de Country Manager . Cristian are mai mult de 20 de ani de experienţă în media online şi în folosirea unor soluţii inovative de publicitate.

 “Cu ajutorul colegilor de la Madhouse si a tehnologiei foarte avansate pe care o au la dispozitie, doresc sa ajut publisherii romani sa-si monetizeze mai bine inventarul pe mobile si, de asemenea, sa ofer advertiserilor si agentiilor posibilitati mult mai variate si cu potential creativ mai mare de a-si expune mesajele comerciale in formatele cele mai noi si mai inovative.” – Cristian Petriceanu - Madhouse Country Manager

“Pietele din regiunea Centrala si de Est a Europei au o dezvoltare comparabila, in special in zona de mobile advertising. Ne-am dorit ca Madhouse, in Romania, sa fie condus de o persoana care are are un background solid in vanzarea de publicitate online si care intelege acest domeniu aflat intr-o continua schimbare” declara Gabor Brindza, CEO si fondator Madhouse.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite