Imagini cu olandezul suspectat de uciderea fetiţei din Dâmboviţa în timp ce părăseşte România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
olandez otopeni

Bărbatul de 47 de ani din Olanda suspectat că ar fi omorât-o pe copila de 11 ani din Dâmboviţa a fost surprins de camerele supraveghere din aeroportul Otopeni în momentul plecării din România. Sâmbătă, 21 septembrie, cu o zi înainte ca anchetatorii să descopere trupul neînsufleţit al micuţei Adriana pe câmp, olandezul pleaca din România la bordul unui avion cu destinaţia Amsterdam.

Camerele de supraveghere din aeroportul Otopeni au surprins momentul în care olandezul, suspectat de uciderea fetiţei de 11 ani din Gura Şuţii, părăseşte România. Bărbatul era îmbrăcat cu un tricou negru cu dungi galbene, o pereche de blugi închişi la culoare, un rucsac negru în spate şi un troller în mână. Este exact cu o zi înainte ca anchetatorii să găsească trupul neînsufleţit al Adrianei, la marginea unui câmp porumb, informează digi24.ro. 

Olandezul venise miercuri în Bucureşti şi a închiriat o maşină cu care s-a dus la Gura Şuţii. De altfel, anchetatorii spun că încă din 2016 bărbatul era o prezenţă constantă în România.

Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, Institutul Naţional de Criminalistică a transmis deja rezultate parţiale care îl leagă pe olandez de cazul Adrianei.

Poliţiştii au descoperit că a venit cu avionul de cel puţin patru ori în Bucureşti şi Iaşi. Nimeni nu ştie ce a făcut în tot acest timp, dar procurorii au anunţat astăzi că fac verificări în mai multe judeţe din ţară şi se tem de ce e mai rău: că există şi alte victime.

Tot procurorii de Parchetul General spun că vor verifica toate dispariţiile de copii din ultimii 10 ani. Presupusul criminal are antecedente în ţara sa natală. A fost închis de două ori pentru infracţiuni sexuale.

IGPR a precizat, luni, că olandezul bănuit că ar fi omorât-o pe Adriana, fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa, s-a sinucis, însă nu sunt cunoscute motivele care l-au făcut pe bărbat să recurgă la acest gest.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite