Gino Iorgulescu, dezvăluiri șocante despre fiul său: „Băiatul meu nu a fost drogat, avem dovezi!”

0
Publicat:

Gino Iorgulescu a făcut dezvăluiri șocante despre fiul său, Mario, implicat într-un teribil accident în septembrie 2019, soldat cu uciderea unui tânăr. Președintele LPF a spus că acesta nu ar fi fost drogat atunci când a produs teribila tragedie.

Gino Iorgulescu are un singur fiu, pe Mario FOTO Adevărul
Gino Iorgulescu are un singur fiu, pe Mario FOTO Adevărul

Declarația a fost dată jurnaliștilor în momentul în care Iorgulescu a ieșit de la Curtea de Apel București, unde venise pentru prima dată la procesul fiului său, acuzat de omor și condamnat deja la 15 ani și 8 luni de închisoare. Șeful LPF i-a amenințat cu procese pe toți cei care mai spun de Mario că a fost drogat atunci când a produs accidentul.

Eu vreau să vă spun ceva. Băiatul meu nu a fost drogat. Cine mai spune că e drogat o să aibă o mare surpriză, pentru că noi avem dovezi, și o să plătească. O să-i chemăm în instanță.

Așteptăm să fie corectitudine, că până acum nu a fost. (n.r. Cum se simte Mario Iorgulescu?) Cum să se simtă? E un copil care nu are discernământ și are momente când e lucid și când nu mai realizează ce vorbește. O dată regretă, o dată nu știe ce a făcut”, a declarat Iorgulescu, conform prosport.ro.

Judecătorii au anunțat când vor da sentința definitivă

Magistrații de la Curtea de Apel Bucureşti au finalizat luni, 11 septembrie, dezbaterile în dosarul în care Mario Iorgulescu (fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal) a fost condamnat în primă instanţă la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi drogurilor (cocaină), potrivit Agerpres.

Este vorba despre dosarul  aflat în faza de apel legat de accidentul auto provocat de fiul lui Gino Iorgulescu în anul 2019, soldat cu moartea unui bărbat.

Judecătorii au anunţat că vor da sentinţa definitivă în acest caz pe 11 octombrie.

Avocaţii familiei Iorgulescu au solicitat la acest ultim termen de judecată schimbarea încadrării juridice pentru care este judecat Mario Iorgulescu, din omor în ucidere din culpă, cerere respinsă de magistraţi.

Mario Iorgulescu se află internat într-o clinică privată din Italia, după ce părinţii săi l-au scos  din ţară cu un avion privat, imediat după accident.

Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal nu a fost audiat de către procurori sau magistraţi în timpul urmăririi penale sau desfăşurării procesului în instanţă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite