Mario Iorgulescu dă cu flit României, în prima apariție după condamnare. „Viață minunată” FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mario Iorgulescu (27 de ani), fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu, a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare în România, dar se află în continuare în Italia, într-o clinică de recuperare.

Mario Iorgulescu și bolidul cu care și-a omorât victima. Foto Click
Mario Iorgulescu și bolidul cu care și-a omorât victima. Foto Click

De acolo, Mario Iorgulescu a publicat o fotografie pe rețelele sociale, aceasta fiind prima apariție a fiului președintelui LPF după accidentul pe care l-a provocat și în urma căruia a murit o persoană.

În cadrul postării de pe Instagram, Mario Iorgulescu a scris mai multe cuvinte, prin care practic râde de România: ”Relaxare”, ”Viață minunată”, ”Toatebune”. De asemenea, el a postat și câteva cuvinte referitoare la procesul și condamnarea sa: ”Cred în justiție”, ”Lege și Ordine”, ”Justiție”, ”Mafie”.

iorgulescu jpg

Mario Iorgulescu a fost condamnat pe 10 februarie de Tribunalul București la 15 ani și opt luni de închisoare cu executare pentru omor și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și a drogurilor.

La finalul anului trecut, Mario Iorgulescu a mai postat o fotografie, cu Bianca Marina, fosta soție a lui Steliano Filip, despre care a spus că ar fi iubita sa: ”Nu mai suportam singurătatea. Eram foarte singur şi trist. Nu mai suportam să stau aşa, în situaţia respectivă, în clinică. Mi-am făcut un cont de Instagram, am dat de Bianca pe acel cont, i-am scris şi am reluat legătura. Da, e mult mai serioasă relația acum”, a scris spus Iorgulescu la acea vreme.

Iubita zice că nu e iubită

Însă ”iubirea lui” a făcut lumină cu privire la relația dintre ei: “Ca să terminăm cu speculațiile, nu, nu sunt iubita lui Mario Iorgulescu. Suntem doar prieteni și nimic mai mult. Eu, în clipa de față, sunt o femeie singură, mă concentrez pe creșterea copilului. Sunt alături de el, trece prin momente de coșmar, dar doar ca prietenă, în niciun caz ca iubită”, a spus Bianca pentru cancan.ro.

Nu va face nicio zi de închisoare

Mario Iorgulescu nu va face nicio zi de închisoare deoarece autoritățile italiene au respins definitiv solicitarea autorităților române de emitere a mandatului european de arestare, potrivit avocatului Florin Durgheu.

„Autoritățile italiene au respins în mod definitiv mandatele europene de arestare și au constatat că Mario suferă de acele probleme psihice.

Autoritățile române nu și-au pus problema că Mario este chiar o persoană bolnavă, pentru că dacă nu ar fi nu ar sta internat într-o clinică de psihiatrie din Italia cât timp are rezidență în Italia, iar familia deține o proprietate la Milano. Niciun om sănătos la cap nu stă internat la psihiatrie în condițiile în care are apartament la Milano”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite