Gino Iorgulescu a cerut iertare rudelor victimei accidentului provocat de Mario. Cum a reacționat familia

0
Publicat:

Cel de-al doilea termen din apelul procesului în care Mario Iorgulescu este anchetat pentru omor. a avut loc luni, la Curtea de Apel București. La proces a fost prezent și Gino Iorgulescu, șeful Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF). La finalul ședinței, el a prezentat scuze rudelor victimei.

Gino Iorgulescu, la Curtea de Apel București FOTO Libertatea.ro
Gino Iorgulescu, la Curtea de Apel București FOTO Libertatea.ro

Mario Iorgulescu a fost condamnat în februarie de Tribunalul București la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare, însă decizia a fost atacată de avocații săi. Cazul său se judecă, în prezent, la Curtea de Apel București.

Astăzi, avocații lui Mario au solicitat suspendarea dosarului, argumentând că inculpatul nu are discernământ și nu se poate prezenta la proces. De asemenea, au cerut reaudierea martorilor și realizarea de noi expertize criminalistice și medico-legale.

Instanța a stabilit ca termen următor data de 11 septembrie, pentru a se pronunța asupra cererilor avocaților lui Mario.

Familia victimei a refuzat dialogul cu Gino Iorgulescu

La finalul ședinței, Gino Iorgulescu a încercat să prezinte scuze părinților lui Dani Vicol, tânărul de 24 de ani care și-a pierdut viața în accidentul provocat de Mario. Cu toate acestea, familia victimei a refuzat orice formă de dialog, afirmând că, în ultimii 3 ani, nimeni nu și-a cerut iertare față de ei.

Gino Iorgulescu nu a făcut declarații în fața presei.

Mario Iorgulescu are antecedente penale

Reamintim că Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată în septembrie 2019, după ce a provocat un accident mortal. Oamenii legii au constatat că urcase la volan băut și sub influența substanțelor interzise.

La momentul impactului, el avea o concentrație ridicată de alcool în sânge: de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.

După accident, Mario Iorgulescu a fost transferat de familie în Italia și nu s-a mai întors în țară.

De asemenea, pe numele lui Mario Iorgulescu există un mandat de arestare într-un alt caz, fiind condamnat în 2021 la 3 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, loviri și alte violențe.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite