Frații Tate, eliberați după 3 luni de închisoare și plasați în arest la domiciliu

0
Publicat:

După trei luni petrecute în arest, frații Tate sunt liberi. Aceștia vor scăpa de arestul preventiv, în urma unei decizii luate, vineri seara, de Curtea de Apel Bucureşti. Instanţa a decis ca ei să rămână în arest la domiciliu.

Frații Tate au scăpat de arestul preventiv FOTO Istagram
Frații Tate au scăpat de arestul preventiv FOTO Istagram

Admite contestațiile formulate de inculpații Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela si Radu Alexandra Luana împotriva încheierii din data de 22.03.2023 pronunțată de judecatorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalul Bucuresti”, arată Curtea de Apel București.

Astfel, instanța a decis să înlocuiască măsura arestului preventiv pentru frații Tate și pentru cele două complice cu arestul la domiciliu, „pe o perioada de 30 de zile, de la data de 31.03.2023, pâna la data de 29.04.2023, inclusiv”.

Totodată, instanța a decis punerea de îndată în libertate a celor doi frați, precum și a celor două complice.

Dispune punerea de îndată în libertate a inculpaților Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela și Radu Alexandra Luana de sub puterea mandatelor de arestare preventivă emise de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Bucuresti, dacã nu sunt reținuți sau arestați in altă cauză”, a decis instanța. Decizia este definitivă.

De asemenea, instanța a precizat că: În baza art. 221 alin. 1 Cod procedură penală pe durata măsurii arestului la domiciliu inculpații Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela și Radu Alexandra Luana au obligația de a nu părăsi imobilele în care locuiesc, fără permisiunea organului judiciar în fața căruia se află cauza.

Arestați pe 30 decembrie 2022

Fraţii Andrew şi Tristan Tate au fost arestaţi în data de 30 decembrie 2022, împreună cu două complice - o fostă poliţistă şi iubita lui Andrew Tate, mandatele lor fiind apoi prelungite de mai multe ori de către judecători.

Andrew şi Tristan Tate, care au cetăţenie britanică, cele două tinere care le-au fost complice-Alexandra-Luana Radu şi Georgiana Manuela Naghel- sunt acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contracost pe site-uri de profil. Din aceste activităţi, ar fi obţinut importante sume de bani.

Anchetatorii susţin că fraţii Tate racolau tinere sub pretextul începerii unei relaţii de iubire, după care le duceau într-o casă din judeţul Ilfov, unde erau obligate să producă clipuri video, ce erau postate pe site-uri pentru adulţi.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite