Andrew Tate a fost scos din arest preventiv şi dus la spital

0
Publicat:

Andrew Tate a fost scos din arest preventiv şi dus la un spital după ce milionarul suspectat de trafic de persoane şi viol ar fi depus o cerere în acest sens, potrivit stirileprotv.ro.

Andrew Tate a fost scos din arest. FOTO Știrile PROTV
Andrew Tate a fost scos din arest. FOTO Știrile PROTV

Legislația în vigoare permite ca, persoanele reţinute care urmează tratamente medicale sau au nevoie de investigaţii ce nu pot fi făcute la cabinetul medical din arest, pot fi transportate sub pază, la un spital.

Avocatul celor doi fraţi nu a putut preciza dacă Andrew Tate suferă de vreo boală, potrivit ProTV.

Andrew Tate a fost dus la spital. FOTO Știrile PROTV
Andrew Tate a fost dus la spital. FOTO Știrile PROTV

Fraţii Andrew şi Tristan Tate au fot reținuți pe 28 decembrie, apoi arestaţi pentru o perioadă de 30 de zile. Ei sunt acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. Decizia nu este definitivă. Avocatul fraților Tate a contestat deja decizia, iar contestaţia se va judeca pe 10 ianuarie, la Curtea de Apel Bucureşti.

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au motivat decizia prin care au fost arestaţi fraţii Tate, explicând că lăsarea în libertatea a acestora ar crea un sentiment de neîncredere în rândul cetăţenilor, având în vedere gravitatea faptelor. Magistraţii descriu şi modul în care ar fi fost racolate tinerele.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite