Fiul manelistului Nicolae Guță a ajuns cu mașina în șanț. Era drogat. Guță: „E ceva banal”

0
Publicat:

Fiului manelistului Nicolae Guță a fost prins drogat la volan, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Petroșani. Nicu Guță a fost găsit de o patrulă rutieră într-o mașină căzută într-un șanț. 

Nicu Guță FOTO arhivă Adevărul
Nicu Guță FOTO arhivă Adevărul

„La data de 2 septembrie 2023, în jurul orei 23,10, polițiștii care se aflau în misiune de patrulare pe strada Livezeni, din Petroșani, au observat un autoturism care era ieșit în afara părții carosabile, iar la volanul mașinii a fost depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Petroșani, care era agitat și incoerect în vorbire”, au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara.

Bărbatul a fost mai întâi testat pentru consum de alcool cu aparatul etilotest și rezultatul a fost negativ, dar, după testarea cu aparatul Drug-Test, a ieșit „pozitiv la substanță psihotropă, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice, în vederea determinării prezenței, în organism, a substanțelor psihotrope”.

Mai mult, asupra sa au fost găsite și o țigară artizanală și trei muguri de plante, care au fost ridicate pentru verificări. Pe numele lui Nicu Guță a fost deschis un dosar penal. De asemenea, bărbatului i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

Tatăl său, cântărețul de manele Nicolae Guță, a afirmat, într-o intervenție la Antena Stars, că pentru fiul său astfel de accidente au devenit banale, dar că nu îl mai interesează ce face copilul său.

„La ultimul accident, sau nu știu la care dintre ele, că a avut mai multe, la ce bubuituri și-a dat de au venit cu elicopterul, și-au tăiat mașina, operat 13 ore, apoi 15 ore, apoi 10 ore, ce a pățit acum e ceva banal, e cum ar fi o repetiție, cum facem noi lăutarii”, a spus el, potrivit G4Media.

„Nu am luat legătura cu el pentru că nu mă mai interesează demult ce face el. Dacă el nu mai ține la viața lui și dacă el a ales varianta cea mai rea… El trebuia să nu mai fie în viață de la accidentul ăla. A avut noroc și a scăpat și în loc să își vadă de treaba lui, o comite din nou și din nou”, a mai spus Guță.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite