Nicu Guţă calcă pe urmele recidivistului Palesică. Bătăuşul din clubul de fiţe a revoltat familia fetei maltratate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazul fiului cântăreţului Nicolae Guţă, cercetat sub control judiciar după ce ar fi agresat sexual şi ar fi lovit cu o sticlă în cap o tânără de 19 ani, a stârnit revolta familiei victimei. Părinţii fetei se plâng că Guţă Junior a scăpat prea uşor, la fel cum s-a întâmplat cu Sorin Palesică, recidivistul care a terorizat Valea Jiului, însă a fost pus în libertate după ce victimele sale şi-au retras plângerile.

Familia Ana Mariei, tânăra agresate de fiul lui Nicolae Guţă, într-un club din Petroşani, este revoltată faţă de decizia procurorilor de a-l cerceta pe tânărul Nicu Guţă (23 de ani) doar cu măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile. Sorin Sanda, tatăl Ana Mariei, susţine că agresorul fetei lovită în cap cu o sticlă putea fi anchetat pentru tentativă de omor. Guţă Junior este cercetat pentru ameninţare, lovire şi tulburare a ordinii şi liniştii publice.

„În noaptea de Înviere, Ana Maria a fost agresată sexual şi s-a ales cu o sticlă în cap şi câţiva pumni în coaste de la un golan beţiv, poate şi drogat, din ce spun martorii prezenţi în club. De ce? Pentru că e fiu de om bogat, influent, cunoscut în toată ţara. Şi când te cheamă Guţă crezi că poţi pipăi pe cine vrei tu, când vrei, cum vrei, fără ca fata să riposteze. Doar eşti cineva, pe banii tatălui, care vor încerca, probabil, să cumpere conştiinţe şi să întârzie anchete…”, a spus Anamaria Nedelcof Sanda.

Mama vitregă fetei a relatat că imediat după producerea scandalului, fata şi prietenii săi au fost ameninţati cu moartea de Guţă Junior, în timp ce persoane din anturajul tânărului încercau să îl calmeze şi o rugau pe tânără să îl ierte. Camerele din club nu au funcţionat, în momentul scandalului, i s-a transmis familiei victimei, însă fiul manelistului a fost recunoscut de un bodyguard. „Agentul de pază însă m-a sunat să mă certe că am spus că el l-a recunoscut pe Guţă”, relatează Anamaria Nedelcof Sanda.

Guţă Junior, noul Palesică

Familia victimei şi-a angajat un avocat şi spune că nu îl va lăsa pe Guţă junior să scape nepedepsit de lege, aşa cum s-a întâmplat recent, tot în Valea Jiului, cu Sorin Palesică. Recidivistul Palesică, fost condamnat pentru violenţe extrem de grave, a fost acuzat că a snopit în bătaie trei tineri într-un club din Straja (Lupeni). Una dintre victime, salvamontista Miruna Inel, a fost scoasă în stare gravă din local după ce a primit un croşeu în faţă de la interlop. Timp de două luni, până la începerea procesului, Sorin Palesică a fost ţinut în arest preventiv, însă la primul termen toate cele trei victime ale sale şi-au retras plngerile, iar instanţa l-a pus în libertate pe interlop.

Probleme cu Bac-ul şi cu maşinile de lux

Nicu Guţă s-a remarcat în ultimii ani prin maşinile luxoase pe care le conduce şi cu care a provocat mai multe accidente şi prin „performanţele” sale şcolare. Ultimul accident rutier l-a provocat în luna martie, în Petroşani. Doi tineri au fost răniţi uşor, după ce maşina le-a fost lovită de bolidul lui Guţă Junior, iar acesta a rămas fără permis auto şi a fost pus sub urmărire penală pentru vătămare corporală din culpă. Şi în anii trecuţi, tânărul a mai cauzat accidente rutiere. Din 2012, Guţă s-a străduit să treacă Bacalaureatul la liceul privat din Petroşani unde a studiat, însă notele sale au fost, de fiecare dată, dezastruoase.


Vă recomandăm şi:

Mărturia cutremurătoare a tinerei agresate sexual, în club, de fiul lui Nicolae Guţă: „M-a târât pe jos, iar când am ripostat mi-a dat cu o sticlă în cap“

Scene şocante s-au petrecut într-un club din Petroşani. Ana Maria Sanda, o tânără de 19 ani, s-a plâns Poliţiei că a fost agresată sexual de un manelist. A încercat să i se opună, dar a ajuns în spital, după ce a fost maltratată şi, în final, lovită cu o sticlă în cap.

Interlopii care au transformat Valea Jiului în „Valea Pumnului”: „gorilele” Palesică, Simota şi Litera, protejate chiar de oamenii legii

Recidivistul Sorin Palesică a fost arestat preventiv după ce a a năucit în bătaie o tânără salvamontistă şi mai mulţi clienţi ai unui local din Straja, sub privirile jandarmului cu care se aşezase la băut. Cazul interlopului care a terorizat Valea Jiului nu este singular. În ultimii ani, personaje dubioase care au lăsat impresia că se află sub protecţia autorităţilor au făcut legea pumnului în comunităţile din oraşele miniere.

VIDEO Traumele Mirunei Inel, tânăra bătută până la leşin de interlopul Sorin Palesică: a fost ameninţată cu moartea şi îi este frică să mai iasă din casă

Sorin Palesică, interlopul care a nenorocit în bătaie o tânără salvamontistă din Lupeni, a fost reţinut şi va fi adus luni în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă. În acest timp, Miruna Inel, victima bătăuşului, încearcă să îşi revină din traumele şi şocul suferit. Sute de mesage de susţinere i-au fost transmise fetei pe care Sorin Palesică a ameninţat-o cu moartea.

VIDEO Ororile bătăuşului Sorin Palesică: a nenorocit o tânără şi a ameninţat poliţiştii cu moartea. Un alt bărbat a fost răpit şi schingiuit cu câinii interlopului

Sorin Palesică, interlopul care a snopit în bătaie o tânără salvamontistă, într-un bar din staţiunea Straja, a ameninţat cu moartea poliţiştii care au fost chemaţi la faţa locului. Palesică este recidivist, iar în 2006 a fost implicat în răpirea şi schingiuirea unui tânăr, care a fost dus în Defileul Jiului şi lăsat aproape mort, după ce câinii de luptă au fost puşi să îl muşte.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite