Fiul „regelui manelelor”, pedepsit după scandalul din Noaptea Învierii. O tânără l-a acuzat că a molestat-o în clubul de fiţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii au dat sentinţa în dosarul în care o tânără de 20 de ani l-a acuzat pe Nicu Guţă, fiul cântăreţului de manele Nicolae Guţă, că a abuzat-o sexual într-un club şi a lovit-o apoi cu o sticlă în cap. Incidentul s-a petrecut într-un club din Petroşani, anul trecut, chiar în Noaptea Învierii.

Judecătoria Petroşani a pronunţat sentinţa în dosarul în care Nicu Guţă a fost trimis în judecată pentru agresarea unei tinere de 20 ani şi pentru tulburarea liniştii publice. Incidentele, petrecute în urmă cu un an, chiar în Noaptea Învierii, într-un club din Petroşani, au şocat comunitatea.

„În timp ce eram în local, am trecut împreună cu o prietenă pe lângă masa la care se afla acesta. El m-a pişcat de posterior. M-am întors şi l-am întrebat, tu ai făcut asta? Atunci el m-a prins de organul genital. Eu l-am împins de gât, ca să mă apăr şi m-am dat un metru înapoi. El a sărit apoi pe mine, m-a tras de păr, m-a trântit pe jos şi m-am trezit apoi cu o sticlă în cap”, a relatat Ana Maria, victima fiului cântăreţului Nicolae Guţă.

„Instanţa încetează procesul penal pornit împotriva inculpatului Guţă Nicolae, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare. Stabileşte pedeapsa de 100 zile-amendă faţă de inculpatul Guţă Nicolae, pentru infracţiunea de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Stabileşte valoarea unei zile amendă la 15 lei, astfel că pedeapsa amenzii penale stabilită faţă de inculpatul Guţă Nicolae este de 1.500 lei. Atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 63 C. pen., potrivit cărora dacă persoana condamnată, cu rea-credinţă, nu execută pedeapsa amenzii, în tot sau în parte, numărul zilelor-amendă neexecutate se înlocuieşte cu un număr corespunzător de zile cu închisoare, unei zile-amendă corespunzându-io zi de închisoare”, a informat Judecătoria Petroşani.

Tânăra Ana Maria Sanda a fost obligată de magistraţi la plata sumei de 150 lei, iar Nicu Guţă Nicolae la plata sumei de 250 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat, au completat magistraţii, în decizia publicată.

Scandalul din Noaptea Învierii
Guţă Junior a fost trimis în judecată pentru ameninţare, lovire şi tulburare a ordinii şi liniştii publice, după ce Ana Maria Sanda, din Vulcan, a depus o plângere penală împotriva lui, în care a susţinut că acesta s-a năpustit asupra ei şi a agresat-o. Incidentul s-a petrecut în clubul Keops, în Noaptea Învierii. Victima care susţinea că a fost agresată sexual şi lovită cu o sticlă de bere în cap a ajuns la spital. Ulterior, în timp ce prietenii tânărului încercau să calmeze spiritele, acesta i-ar fi ameninţat cu moartea familia victimei. Camerele din club nu au funcţionat, în momentul scandalului, i s-a transmis familiei victimei, însă fiul manelistului a fost recunoscut de un bodyguard. La scurt timp, oamenii de supraveghere din club l-au scos afară pe agresor.

„În data de 1 mai, la ora 2:00, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată de către angajatul unui club din Petroşani cu privire la faptul că în interiorul localului are loc un conflict spontan între două persoane. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat o tânără în vârstă de 19 ani, care a declarat că în timp ce se afla în incinta clubului a fost agresată fizic de un bărbat, care i-a adresat injurii şi a ameninţat-o cu acte de violenţă, moment în care a intervenit personalul de ordine, care l-a scos pe agresor în afara localului, acesta părăsind zona. Victima s-a deplasat la Spitalul de Urgenţă Petroşani, pentru acordarea de îngrijiri medicale, după care s-a prezentat la Poliţia Municipiului Petroşani, unde a depus plângere prealabilă. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că agresorul este un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Petroşani, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi ameninţare”, informa Inspectoratul de Poliţie Hunedoara, în ziua următoare incidentului din club.

Nicu Guţă a fost cercetat având măsura controlului judiciar.


Vă recomandăm şi:

Secretul înfiorător al celor mai odioşi ucigaşi de copii: au batjocorit un elev de 6 ani şi i-au ascuns cadavrul două luni, dar o copilă le-a scăpat miraculos

Doi criminali speră să scape din închisoare după violarea şi uciderea unui copil de 6 ani. Victima a fost sugrumată, iar cadavrul i-a fost ascuns în albia unui râu. Totul a fost dezvăluit după ce unul dintre ucigaşi a mai violat o copilă, de 7 ani, şi a sugrumat-o cu o curea, aruncând-o apoi într-un bazin. Fata a supravieţuit miraculos.

Cererea şocantă a ucigaşului condamnat la 27 de ani de închisoare după violarea şi asasinarea unei femei. De ce vrea tânărul deshumarea cadavrului

David Andronic, tânărul condamnat la 27 de ani de închisoare pentru violarea şi uciderea unei femei, într-un lan de porumb, a cerut în instanţă deshumarea cadavrului. El susţine că nu este vinovat de crimă şi poate demonstra acest lucru, la trei ani după comiterea ei.

Planul secret al uciderii elevei de 17 ani al cărei cadavru a fost tranşat şi aruncat în Mureş. Cum a procedat Aurel Enea, criminalul sadic care a negat totul

Detalii înfiorătoare ies la iveală la aproape un deceniu de la uciderea unei adolescente de 17 ani, din Petroşani, al cărui cadavru a fost tranşat şi ascuns şi din care doar câteva bucăţi au mai fost găsite. Planul secret al crimei, conceput de Aurel Enea, arată cum a premeditat acesta tragedia, crezând că va reuşi să ascundă toate urmele.

Detaliile crimei înfiorătoare comise de trei adolescenţi: femeia batjocorită şi ucisă în centrul Devei a implorat în faţa camerelor video după ajutor

Trei adolescenţi vor face între 10 ani şi 15 ani de închisoare, după ce în luna august a anului trecut au violat şi au ucis în bătaie, în centrul Devei, o femeie fără adăpost. Minorii au supus victima unor chinuri îngrozitoare, iar scenele cumplite au fost înregistrate, minute în şir, de camerele de supraveghere din centrul Devei.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite