Familie de turiști români, jefuită în Halkidiki: „Poliția din Grecia este o glumă proastă“

0
Publicat:

O familie de turiști români care și-au petrecut vacanța în Grecia au povestit cum au fost jefuiți în timp ce se aflau la cumpărături.

Români jefuiți în Grecia FOTO Shutterstock
Români jefuiți în Grecia FOTO Shutterstock

O turistă româncă a povestit pe un grup de Facebook, cum a fost jefuită în timp ce se afla la cumpărături într-un supermarket din Grecia.

„Nu credeam că voi posta așa ceva vreodată, însă aș vrea să va împărtășesc experiență noastră de astăzi. Ne aflăm în Stavros în acest moment. În jurul prânzului, în drum spre cazare, am oprit până la Lidl pentru a cumpără niște apă, timp în care ne-a fost spartă mașina și ne-au fost furate absolut toate bunurile din mașină (țin să menționez că am fost plecați fix 5 minute). Aș vrea să trag un semnal de alarmă prin această postare, noi nu am știut de aceste aspecte, nu am văzut postări despre acest subiect, poate dacă am fi știut lucrurile ar fi stat altfel.

Aveți mare grijă la supermarketuri și mall-uri, se pare că sunt jafuri de genul în fiecare zi, numai că, din câte am înțeles, lumea nu raportează. Poliția nu este de mare ajutor, nu vorbesc engleză și nici nu sunt prea interesați să ajute.

În altă ordine de idei, dacă are cineva vreun sfat în legătură cu ce ar trebui să facem mai departe, va rog frumos să ne spuneți.

Va mulțumesc și va doresc vacanțe frumoase, fără peripeții!”, scrie românca.

Turiștii s-au arătat revoltați. Mulți reclamă faptul că poliția din Grecia este depășită de situație și că nu poate rezolva toate cazurile de furt. „Poliția din Grecia (deși nu doar din Grecia) este o glumă proastă; spun asta din experiență personală”, scrie un român.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite