Depășire mortală în Bulgaria. Doi români au murit după ce mașina lor s-a izbit de un camion VIDEO

0
Publicat:

Un accident rutier a avut loc duminică, 28 mai, în jurul orei 8.00, în Bulgaria, provocând moartea a doi români, relatează Ruse Media.

Doi români au murit în urma unui accident rutier. Foto Captură video YouTube
Doi români au murit în urma unui accident rutier. Foto Captură video YouTube

Doi români și-au pierdut viața pe drumul dintre Ruse și Byala, la intersecția cu Dve Mogili, după ce conducătorul auto s-a angajat într-o depășire riscantă.  

Șoferul, care conducea o Toyota, a intrat frontal într-un TIR, după ce a depășit pe un segment de drum interzis. Atât mașina, cât și TIR-ul, care era condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani, erau înmatriculate în România.

După coliziune, autoturismul a fost cuprins de flăcări, iar șoferul și pasagerul au fost găsiți carbonizați. Oamenii legii nu au stabilit încă identitatea celor doi români.

Un alt șofer care se deplasa în spatele mașinii a sesizat autoritățile: „Am văzut că s-a întâmplat ceva, m-am oprit să văd dacă pot scoate pe cineva din mașină, dar a luat foc foarte repede și am sunat la 112”, a afirmat Georgi Iliev. 

La locul accidentului au sosit două echipaje de pompieri și echipaje medicale. Șoferul TIR-ului a refuzat îngrijirile medicale și a fost testat privind consumul de alcool, iar rezultatul a fost negativ.

Autoritățile au deviat circulația pe o rută ocolitoare. 

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite