Nemernicie fără seamăn. O familie a fost jefuită în timp ce-şi înmormânta trei rude moarte într-un accident din Neamţ

0
Publicat:

O nemernicie fără seamăn a fost comisă în judeţul Neamţ. O familie a fost jefuită în timp ce-şi înmormânta trei rude moarte într-un accident, prejudiciul provocat fiind unul foarte mare.

Trei persoane au decedat pe E85 FOTO ISU - Poliția Neamț
Trei persoane au decedat pe E85 FOTO ISU - Poliția Neamț

Pe data de 25 mai 2023, la cimitirul „Eternitatea“ din Roman a avut loc slujba de înmormântare a celor trei persoane care au decedat, pe loc, într-o tragedie petrecută în prima zi a acestei săptămâni, pe Drumul European 85, în apropierea localităţii Secuieni.

În coliziunea dintre trei maşini, au murit o femeie de 31 de ani, fiul acesteia, în vârstă de 3 ani şi bunicul copilului, un bărbat de 56 de ani. Ieri, în timp ce membrii familiei îi conduceau pe ultimul drum, casa le-a fost spartă, infractorii reuşind să sustragă o mare sumă de bani şi bijuterii.

„Pe 25 mai a.c., în jurul orei 18.40, Poliţia Roman a fost sesizată, de către o femeie de 55 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de furt. A rezultat că, la data menţionată, în intervalul orar 12:00-18:30, în timp ce reclamantul nu se afla în imobil, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie, prin forţarea uşii de acces, în interiorul acestuia“, a declarat inspector Ramona Ciofu.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ a mai transmis că ar fi fost sustrasă suma de 50.000 lei şi mai multe bijuterii, efectuându-se cercetări pentru identificarea făptaţilor. Pe reţele de socializare, cunoscuţii familiei au făcut un apel la toţi cei care ar putea ajuta anchetatorii cu informaţii, fiind rugaţi să sune la Poliţia Roman.

În ceea ce priveşte accidentul petrecut pe 22 mai, el a avut loc în jurul orei 13.00, fiind implicate trei autovehicule. Au decedat trei persoane, alte trei au fost rănite, fiind transportate la spital. În acest caz fost instituit Planul roşu de intervenţie. Cauza tamponărilor ar fi fost o depăşire neregulamentară.

„Din primele cercetări a reieşit că, un autoturism condus de o femeie de 31 de ani, din Roman, ce se deplasa din direcţia Bacău spre Roman, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, pătrunzând pe sensul opus, unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 33 de ani, din judeţul Bacău“, comunica Poliţia Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite