Accident rutier în județul lfov. Cinci mașini implicate, inclusiv un vehicul militar

0
Publicat:

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, 27 mai, în județul Ilfov. Mai multe mașini au fost implicate, inclusiv un vehicul rutier. Polițiștii sosiți la fața locului spun că un autoturism a intrat în coliziune cu altele trei, una fiind proiectată într-un vehicul militar.

Poliția a intervenit la accidetul produs în județul Ilfov   FOTO Shutterstock
Poliția a intervenit la accidetul produs în județul Ilfov FOTO Shutterstock

Accidentul s-a produs la ora 15.27, pe DNCB, la intersecția cu autostrada A2. „Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB, Splaiul Unirii, la intersecție cu autostrada A2, s-a produs un accident rutier între mai multe autovehicule, printre care și un vehicul militar. La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din Popești Leordeni, care au constatat faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu alte trei autoturisme, care se deplasau pe același sens de mers, împrejurare în care unul dintre acestea a intrat în coliziune cu o autospecială militară, care se deplasa din sens opus”, arată Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov.

O persoană a fost rănită în urma evenimentului. Aceasta a fost transportată cu un echipaj medical, la un spital din București.

„Cei 5 conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii rutieri din Popești Leordeni efectuează activități specifice, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, mai arată IPJ Ilfov.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite