Cum a înșelat un cuplu de români două hoteluri din Sinaia. Cei doi stăteau câte o săptămână, apoi plecau fără să achite cazarea și masa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cuplu, soț și soție, au păgubit două hoteluri din Sinaia cu peste 16.000 de lei. Cei doi s-au cazat câte o săptămână, apoi au plecat fără să plătească masa şi cazarea. Ei s-au ales cu dosar penal.

Doi soți au păcălit două hoteluri din Sinaia FOTO: Shuterstock
Doi soți au păcălit două hoteluri din Sinaia FOTO: Shuterstock

Potrivit anchetatorilor, la început cei doi soți rezervau doar câteva zile o cameră la hotel,  apoi luau decizia să-și prelungească șederea. În ziua când trebuiau să elibereze camera, soția strângea bagajele și pleca din hotel pe ușa din spate. Din urma ei, la scurt timp, pleca și soțul. Prin astfel de metode, cei doi soți au reușit să păgubească două hoteluri. 

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Sinaia au fost sesizați miercuri, 28 august, de către o femeie, despre faptul că „două persoane au încercat să părăsească unitatea de cazare fără să achite contravaloarea serviciilor turistice”.

Agenții s-au deplasat la fața locului și au găsit un bărbat de 37 de ani, care ar fi beneficiat, împreună cu soția acestuia, de servicii turistice de aproximativ 7.800 lei, în perioada 22 august - 28 august, la o unitate de cazare din oraș.

La scurt timp, polițiștii au identificat-o pe femeie pe peronul gării din Sinaia, încercând să părăsească localitatea, potrivit campinatv.

Cei doi soți sunt din Câmpina. Ei ar fi beneficiat și în perioada 30 iulie-6 august de servicii turistice de aproximativ 8.300 lei, fără a le achita. În total, este vorba de aproximativ 16.100 lei. 

Cele două persoane a fost reținute pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate procurorilor pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui „dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite