CTP desființează discursul lui Putin. „Mesajul transmis se reduce la un singur și rușinos cuvânt: impotență”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Putin conduce o Pobedă pășitoare”, este titlul sub care gazetarul Cristian Tudor Popescu a transmis marți, 21 februarie, un mesaj pe pagina sa de Facebook. CTP vorbește despre discursul de aproape două ore susținut de Vladimir Putin în fața Parlamentului rus.

Cristian Tudor Popescu a criticat dur discursul lui Vladimir Putin
Cristian Tudor Popescu a criticat dur discursul lui Vladimir Putin

Un caftangiu vestit, să-i spunem Zet, se năpustește asupra unui anume U, pe motivul că ăsta se uita urât la el. Și cu intenția clară să-i rupă capul în câteva secunde. După un sfert de ceas de lovituri crunte, de-o parte și de alta, cei doi sunt plini de răni sângerânde, se clatină pe picioare, încearcă să-și adune puterile. Nici gând ca Zet să fie cu bocancul pe gâtul așteptatei victime. Ei, și în clipa asta crâncenă, de încleștare pe viață și pe moarte, Zet deschide gura și ne anunță că «U este un om rău, ca și W, care îl susține!»”, începe textul postat de Cristian Tudor Popescu pe pagina sa de socializare.

„N-a fost în stare să zdrobească Ucraina”

El face face referire la acuzațiile continue făcute de Vladimir Putin la adresa Occidentului. „Adică, după ce a primit o serie de pumni în cap, la care nu se aștepta, Putin răspunde, carevasăzică, dând o palmă morală Ucrainei și Occidentului, pe care îi dojenește că sunt naziști, antichriști și homosexuali. Drept care, dacă n-a fost în stare să zdrobească Ucraina, derbedeul Putin amenință Westul, USA: «Fiți atenți că vă spargem, să moară mama Rusia!»”, mai scrie CTP.

Gazetarul mai remarcă faptul că, la un an de la începerea războiului, tot ce-ar fi trebuit să aibă de spus Putin „era sărbătorirea Victoriei, Pobeda, ca în Marele Război pentru Apărarea Patriei.” „Despre asta, n-a găsit decât o zisă a lui Iohannis, deja ridiculizată: „O facem pas cu pas”. Ca și cum Pobeda condusă de el ar fi pășitoare, nu pe roți… Pentru vajnicul apărător al Dumnezeului mascul care este Vladimir Putin, pentru adoratorii forței, violenței și dictaturii, mesajul pe care l-a transmis se reduce la un singur și rușinos cuvânt: impotență”, conchide CTP.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite