CTP, după meciul fantastic al lui Andy Murray: „Un mort frumos cu ochii vii!”. Șase ore de tenis de poveste!

0
Publicat:

Andy Murray și Thanasi Kokkinakis au oferit la Australian Open un meci-record, care a durat aproape șase ore până s-a decis câștigătorul. Scoțianul a învins după cinci seturi, scor 4-6, 6-7, 7-6, 6-3, 7-5, revenind după primele două seturi adjudecate de australian. Partida s-a încheiat la 4 dimineața!

Andy Murray scrie istorie la Australian Open. Foto Profimedia
Andy Murray scrie istorie la Australian Open. Foto Profimedia

”Nu pot să cred! Nu știu ce să scriu! Așa ceva nu există! Poate că nici după finala câștigată de Roger în fața lui Rafa în 5 seturi, aici, la AOpen, n-am simțit o asemenea fericire...

Andy Murray a învins ca în Iliada. Și Odisseea – a revenit de la 0-2 la seturi și 2-5 în setul 3!... 5 ore și 45 de minute  cu asălăul și forehanderul feroce Kokkinakis, după 5 ore cu   asălăul și forehanderul feroce Berrettini – peste puterile oricărei minți omenești să-și fi închipuit așa ceva!

Scoțianul e încântător la 35 de ani

Spre sfârșitul meciului îmi răsuna obsedant în cap: „Un mort frumos cu ochii vii...”. Și tocmai imaginea asta supraumană m-a făcut să cred că, orice s-ar întâmpla, va câștiga omul în care nu doar șoldul e de fier!”, a scris Cristian Tudor Popescu pe Facebook.

La vârsta de 35 de ani, Andy Murray, aflat pe locul 66 ATP, a avut parte de două meciuri epuizante în primele tururi, după ce l-a eliminat pe Matteo Berrettini în 4 ore și 49 de minute, reușind după 48 de ore să susțină un meci de 5 ore și 50 de minute, care s-a terminat după 4 dimineața.

În turul al treilea al Australian Open, Murray îl va întâlni pe spaniolul Roberto Bautista-Agut, locul 25 ATP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite