Cine este cea mai bătrână femeie dată în urmărire generală în România. Ce i-a ascuns în mâncare nepotului din închisoare

0
0

Poliția Română are un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o femeie în vârstă de 84 de ani, care este căutată pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor.

Mladin Elena. FOTO Poliția Română
Mladin Elena. FOTO Poliția Română

Elena Mladin este născută în luna februarie a anului 1938 și este căutată de Poliția Română de aproximativ trei ani, însă nimeni nu știe dacă femeia mai este în viață. 

Femeia are dosar penal din anul 2016, atunci când a fost acuzată de trafic de droguri, fiind condamnată la patru ani de închisoare cu executare.  La acea vreme, polițiștii au confiscat 1,665 kg de canabis, femeia fiind, la 81 de ani, cel mai vârstnic traficant de droguri din România.

Drogurile ar fi trebuit să ajungă la nepotul femeii, care era în închisoare, iar Elena Mladin a încercat să ascundă drogurile în mâncarea pe care urma să i-o ducă acestuia, în carceră. 

La Curtea de Apel Craiova, Elena Mladin a obținut înjumătățirea pedepsei, iar în luna decembrie 2019 ar fi trebuit să ajungă după gratii, însă nu a mai fost de găsit. 

Autoritățile cred că femeia este fugită într-un mic orășel din Australia.

Evenimente


Ultimele știri
Cele mai citite