CFR Călători recomandă, în weekendul Neversea, utilizarea tuturor trenurilor puse la dispoziţie în graficul unei zile de circulaţie

0
Publicat:

  CFR Călători informează că, în perioada weekendului 7-9 iulie 2023, cu prilejul Festivalului Neversea din Constanţa, există o solicitare crescută de bilete doar pentru anumite trenuri ce au litoralul ca destinaţie şi recomandă utilizarea tuturor garniturilor puse la dispoziţie în graficul unei zile de circulaţie.

FOTO. Facebook
FOTO. Facebook

„Situaţia vânzărilor de bilete indică în prezent un grad ridicat de ocupare, de 100%, spre Marea Neagră, numai la trenurile cu plecare din Bucureşti Nord în cursul după-amiezii de 7 iulie. În acest context, CFR Călători recomandă utilizarea tuturor trenurilor puse la dispoziţie în graficul unei zile de circulaţie. Biletele pot fi cumpărate şi online până la ora de plecare a trenului din staţie, în funcţie de locurile disponibile”, se menţionează într-un comunicat al companiei, citat de Agerpres. 

Pentru asigurarea mobilităţii turiştilor, CFR Călători a suplimentat cu vagoane trenurile spre/dinspre Constanţa, conform solicitărilor de trafic, în limita parcului de vagoane disponibil. De asemenea, în funcţie de disponibilităţile tehnice de material rulant şi dinamica fluxului de pasageri, CFR Călători va încerca să efectueze operativ şi alte suplimentări cu vagoane.

De asemenea, pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport şi pentru a adapta cât mai bine compunerea trenurilor la numărul de locuri solicitat, CFR Călători recomandă pasagerilor cumpărarea din timp a biletelor de tren.

Peste 150 de artişti şi zeci de mii de fani din ţară şi din străinătate sunt aşteptaţi, în perioada 6-9 iulie, la cea de-a cincea ediţie a Festivalului Neversea, un eveniment aniversar „cu adevărat spectaculos”, după cum promit organizatorii, concertele fiind programate pe şase scene desfăşurate pe aproximativ 110.000 mp.

Producţia Festivalului Neversea este „demnă de filmele americane: de la decoruri şi arhitectură, la poveste, personaje maritime fantastice, animatori şi dansatori, artişti şi fani din întreaga lume”, potrivit organizatorilor, care precizează că vor exista „6 scene de muzică şi mai multe music spots, desfăşurate pe aproximativ 110.000 mp”.   

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite