Ce a declarat la audieri șoferul autocarului implicat în accidentul de la Pasajul Unirii

0
Publicat:

Apar noi informații despre accidentul din Pasajul Unirii din Capitală. Potrivit presei elene, autocarul a plecat la drum cu doi șoferi, unul dintre aceștia a făcut toxiinfecție alimentară, motiv pentru care un singur șofer a fost nevoit să conducă timp de 16 ore.

Șoferul grec a condus timp de 16 ore fără pauză FOTO: Inquam Photos
Șoferul grec a condus timp de 16 ore fără pauză FOTO: Inquam Photos

Șoferul grec a fost audiat seara trecută de către polițiștii de la Brigada Rutieră din București. Potrivit Digi24, acesta le-a spus oamenilor legii că nu a văzut indicatoarele de semnalizare care se aflau înainte de intrarea în pasajul Unirii. Șoferul nu a oferit mai multe detalii despre traseul său, însă presa din Grecia susține că autocarul a plecat la drum cu doi șoferi, însă în orașul Salonic unul dintre aceștia ar fi coborât din cauza unei toxiinfecții alimentare.

Polițiștii din cadrul Brigadei Rutiere au adunat toate probele de la fața locului, inclusiv imaginile de pe camerele de supraveghere care au surprins tragicul accident. 

Toți cei noi pacienți internați la Spitalul Bagdasar Arseni sunt în stare stabili și conștienți. În cazul acesta nu se preconizează nicio intervenție chirurgicală. Potrivit Agerpres, aceștia au fost vizitați în cursul zilei de vineri de către ambasadorul Greciei la București. 

La spitalul Universitar din Capitală mai sunt internați doar pentru persoane, în stare bună, șase pacienți fiind deja externați. O singură persoană se află în stare gravă, femeia este internată la spitalul Floreasca și este intubată. Starea acesteia nu s-a modificat până în momentul de față. Grecii care au fost deja externați vor pleca spre Grecia în cursul zilei de astăzi.

Vă reamintim că un grav accident rutier a avut loc la pasajul Unirii după ce un autocar cu persoane de cetățenie greacă a intrat în pasarelă în timp de circula pe sensul dinspre Tineretului spre Unirii. Din păcate o persoană a decedat.

„Astăzi, 23 decembrie a.c., în jurul orei 13.30, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulație la intrare în Pasajul Unirii, sensul de deplasare dinspre Bd. Tineretului către Piața Universității. Din primele date, conducătorul unui autocar a acroșat poarta de gabarit a Pasajului Unirii. În urma evenimentului au fost rănite mai multe persoane. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație. La acest moment, traficul rutier este restricționat în zona producerii accidentului de circulație”, se arată într-un comunicat al ISU.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite