Care este starea turiștilor greci răniți în urma accidentului de la Pasajul Unirii

0
Publicat:

24 de persoane, printre care se numără și doi copii, sunt internate în patru spitale bucureștene după ce autocarul în care se aflau 48 de persoane de cetățenie greacă s-a lovit de limitatorul de înălțime de la intrarea în Pasajul Unirii din București.

Conform ISU, persoanele rănite au fost internate la patru spitale bucureștene: patru la Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca), zece la Spitalul Universitar, opt la Spitalul „Bagdasar Arseni” și doi la Spitalul Militar Central. 

Dintre acestea, o femeie în vârstă de circa 30 de ani este în stare mai gravă, fiind intubată și ventilată, după ce a suferit politraumatisme în urma accidentului, conform reprezentanților Spitalului Floreasca. Aceasta este internată la terapie intensivă. 

Starea celorlalte persoane rănite este stabilă și este monitorizată de către cadrele medicale. 

Conform ISU, din cele 24 persoane transportate la spitale, 15 au fost preluate de SMURD și 9 de Ambulanța București-Ilfov. 

Celelalte 22 de persoane care nu au fost rănite au fost cazate la Hotel Parliament din București. 

Două persoane, conducătorul autocarului și o femeie implicată în organizarea excursiei, sunt audiate de polițiști cu privire la circumstanțele în care s-a produs accidentul. 

La acest moment, activitatea de cercetare la fața locului s-a încheiat. Ancheta continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. 

Evenimentul rutier s-a petrecut la orele amiezii, după ce autocarul a izbit limitatorul de înălțime de la intrarea în Pasajul Unirii. În accident, o persoană a murit

Conform ISU, primul apel la 112 a avut loc la ora 13:23. Persoana care a murit, un bărbat în vârstă de 40-50 de ani, a fost găsită în stop cardio-respirator și nu a răspuns manevrelor de resuscitare. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite