Cazul Caracal. Ce a dezvăluit fiica lui Gheorghe Dincă despre viaţa de familie a criminalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiica lui Gheorghe Dincă, suspectul principal în cazul dispariţiei a două tinere la Caracal, neagă că tatăl ei ar fi fost violent în familie. Femeia susţine că nu face parte dintr-o reţea de trafic cu minore şi la acuzaţia de furt dintr-o farmacie a spus că se „înfloreşte” mult.

Fiica lui Gheorghe Dincă a fost întrebată dacă a discutat cu tatăl ei după ce a acesta a fost capturat de poliţie: „Nu am vorbit cu tatăl meu, credeţi-mă, nu! Nu avem cum să luăm legătura cu el”.

În ceea ce priveşte informaţiile conform cărora ar face parte dintr-o reţea de trafic cu minore, răspunsul femeii a fost: „Nu fac parte din nimic, în curând o să vedeţi tot ce am de spus.. Vor fi li plângeri”.

Daniela Dincă a negat că tatăl ei ar fi fost violent în copilărie şi susţine că informaţiile conform cărora mama sa ar fi fost supusă unor violenţe sunt false.

Daniela Dincă a mai spus că a cerut să se facă anchetă aşa cum trebuie şi să se afle adevărul.

Solicitată să precizeze dacă tatăl său a avut complici, ea a replicat: „Nu am ideee”.

Totodată, Daniela Dincă a negat că ar fi avut dosar penal pentru că ar fi sustras bani de la farmacia la care a lucrat, după ce un fost colaborator, dar şi fostul său angajator au afirmat că ea a sustras o sumă de bani, dar conflictul s-a stins după ce, cu ajutorul partenerului ei italian, ar fi returnat suma. Ea a spus că „se înfloreşte mult”.


 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite