Bătaie în stradă în centrul Bucureștiului. Șase tineri sunt anchetați de poliție VIDEO

0
Publicat:

Conflictul a avut loc duminică seara, la intersecţia dintre George Enescu şi Nicolae Bălcescu, în Bucureşti.

Bătaia a avut loc în București FOTO: Captură video
Bătaia a avut loc în București FOTO: Captură video

Șase tineri au fost implicați duminică seara într-o încăierare, în centrul Bucureștiului.

Imaginile cu bătaia au fost publicate pe un grup de Facebook, după ce patru scandalagii au coborât dintr-un taxi. „Patru indivizi au coborât din taxi şi au lovit maşina din faţă, un Passat CC cu numere provizorii de Argeş. Restul este cu no comment”, se arată în comentariul care însoțește imaginile.

Poliția cercetează evenimentul.

„La data de 13 august 2023, în jurul orei 23.20, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 1 Poliţie a fost sesizată, prin plângere, de către doi bărbaţi, în vârstă de 26 de ani, respectiv 22 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se aflau pe o stradă din Sectorul 1, în urma unui conflict spontan, au fost agresaţi fizic de către alte 4 persoane”, a anunţat, luni, Poliţia Capitalei.

Dosarul a fost preluat de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul Secţiei 1 Poliţie, care au demarat verificările, în vederea identificării celor în cauză şi luarea măsurilor legale ce se impun. „Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe”.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite