Băhăian, prins din nou cu celular în celulă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Controversatul om de afaceri Sergiu Băhăian, acuzat de instigare la omor şi săvârşirea de infraţiuni economice şi închis la Slobozia, a fost depistat din nou cu un telefon mobil asupra sa.

 „După ce l-am prins, l-am băgat la izolare în regim prioritar", a declarat comisarul-şef Gabriel Rusu, directorul adjunct al Penitenciarului de Maximă Siguranţă Slobozia. El este acum la executarea celei de-a doua pedeapse de izolare. Băhăian nu are dreptul la corespondenţă sau la vizită şi nici la activităţi sportive sau educative.

În noiembrie anul trecut, sub salteaua omului de afaceri s-au găsit două telefoane cu acces la internet. În aceeaşi perioadă, Băhăian a postat pe reţeaua de socializare Facebook un mesaj: „Ca să existe, lucrurile trebuie rostite. Este evident că rostirea este adeseori mai grea decât nerostirea. De fapt, este greutatea marcării graniţei dintre moralitate şi slăbiciune." În apărarea sa, Băhăian le-a spus gardienilor că nu el îşi actualiza paginile de pe reţelele de socializare, ci prietena sa. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite