Moartea subită a unui cunoscut astrolog. Mădălina Manole s-a stins la doar 39 de ani

0
Publicat:

Moartea subită a astrologului Mădălina Manole la doar 39 de ani a șocat pe toată lumea. Tânăra s-a stins din viață luni seară, se pare din cauza unui stop cardiac. Familia nu a confirmat, deocamdată, cauza decesului.

Astrologul Mădălina Manole a murit
Astrologul Mădălina Manole a murit

Conform a1.ro, apropiați ai familiei au povestit că Mădălina Manole a fost internată în 2022 suferind de "colică abdominală, deshidratare completă și blocaj renal". Informația este extrasă dintr-o conversație pe care Mădălina Manole a avut-o cu un apropiat de-al său care a furnizat pentru a1.ro informațiile.

Pe pagina de socializare a tinerei a fost postat un mesaj care anunță decesul prematur. “Așa cum, probabil, unii dintre voi au aflat deja, Mădă a plecat aseară într-o lume mai bună. Vom reveni cu informații despre ziua când ne vom despărți, doar fizic, de ea, imediat ce vom avea detalii. Vă mulțumim!”, a anunțat familia Mădălinei.

Mesaje emoționante pe pagina de Facebook

Sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe pagina de socializare a Mădălinei Manole de cei care au cunoscut-o: „Zbor lin printre stele, Mădălina! Sufletul tău să călătorească spre o lume dreaptă, iubitoare și caldă. Condoleanțe familiei și prietenilor!”, „Nu pot să cred! Tot sper să fie o glumă a Facebook. Dacă este adevărat, Dumnezeu s-o odihnească în pace și drum lin către îngeri și către tatăl el! Dar cu mama ei cum rămâne? Cum poate duce atâta durere? Doamne, câteodată nu te înțelegem, numai tu știi să le orânduiești.”, „Durere fără margini! Greu de înțeles! Greu de acceptat! Ai plecat prea repede....! Nu te vom uita! Vei fi mereu în inima noastră, a celor care te-am cunoscut! Nu vom uita chipul tău frumos, zâmbetul, bunătatea, vorba blândă! Dumnezeu să te odihnească în pace, Mădă!"

Era inginer electronist, dar stele i-au hărăzit un alt destin

Deşi era inginer specializat în electronică şi telecomunicaţii, astrologia i-a devenit profesie. Dar până să devină astrolog cu diplomă, Mădălina Manole a căpătat experienţă în presă. A făcut pe rând, televiziune (la Pro TV, TVR 2, Look TV sau Digi 24), apoi s-a îndreptat către print şi online (revistele Tonica, Unica sau Gândul, CanCan, unde a realizat rubrica dedicată horoscopului). Stelele i-au hărăzit un alt destin însă, scrie tvr.ro.

"Mădălina a înţeles că drumul ei era altul, aşa că, de câţiva ani descifrează tainele Universului, fiind astrolog cu diplomă! Ea va prezenta în fiecare dimineaţă, pentru cei care se trezesc Cu capu-n zori, harta astrală a zilei, pe baza căreia va face previziunile zodiacale", anunța televiziunea publică în urmă cu 2 ani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite