Moartea cumplită a unei românce: găsită înghețată sub nămeți, în Italia. Cine i-a stat alături în ultima clipă

0
Publicat:

De un sfârșit cumplit a avut parte o româncă stabilită în Italia. Femeia a fost găsită înghețată sub mormane de zăpadă, alături de trei dintre câinii săi. Cel mai probabil, decesul a fost provocat de un stop cardiac, susțin autoritățile.

Cristiana Gugu creștea câini de rasă în Italia FOTO Facebook/Simona Mirescu
Cristiana Gugu creștea câini de rasă în Italia FOTO Facebook/Simona Mirescu

Cristiana Gugu, 50 de ani, locuia de ceva vreme în ferma Oasis della Cocchiola, din munții Apenini, unde creștea câini de rasă. Trupul său a fost găsit pe o potecă izolată la cinci kilometri de Badia Tedalda, comuna în care trăia singură cu animalele ei, într-o cabană de lemn izolată. Alături de trupul femeii au fost găsite și cadavrele a trei câini pe care îi creștea, relatează Corriere fiorenino, citat de libertatea.ro.

Ultima dată a fost văzută în viață pe 24 ianuarie, în timp ce se îndrepta spre cabana sa din munții Apenini, după ce fusese la cumpărături pentru ea, dar și pentru câinii din rasa Mioritic pe care îi creștea. 

A făcut infarct

Anchetatorii susțin că femeia a făcut infarct din cauza temperaturile scăzute. În zona în care ea locuiește, zilele trecute au fost cele mai puternice furtuni de zăpadă din Italia, iar Cristiana a fost văzută ultima oară în viață luni.

Alertate de mama femeii, care nu mai reușea să dea de fiica sa la telefon, autoritățile au declanșat căutările. Trupul neînsuflețit al Cristianei a fost găsit înghețat, sub nămeți, la câțiva kilometri de locul în care locuia. De asemenea, trei dintre câinii care o însoțiseră la cumpărături au fost găsiți morți lângă ea.

Cristiana a fost văzută ultima oară pe 24 ianuarie, urcându-se într-un autobuz spre Sansepolcro, unde a mers să facă cumpărături pentru ea, dar și pentru cei opt cîini adulți și trei pui pe care îi creștea.

La întoarcere, a fost observată coborând din autobuz la Svolta del Podere, iar de acolo avea de mers pe jos până la cabana ei. Pe drum, conform traseului refăcut de anchetatori, se pare că românca a fost surprinsă de furtuna puternică de zăpadă care a afectat zona.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite