Antrenorul de înot acuzat că a violat o fetiță de șapte ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul de înot de la Dinamo reținut inițial pentru 24 de ore, sub acuzația că a violat o fetiță de 7 ani, a fost prezentat magistraților, care au decis arestarea sa preventivă.

Un antrenor de înot de la Dinamo este acuzat de vio. FOTO Arhivă
Un antrenor de înot de la Dinamo este acuzat de vio. FOTO Arhivă

„Fața de cel în cauză a fost dispusă măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile”, a informat, miercuri seara, Poliția, potrivit Hot News.

Amintim că mama copilei a fost cea care l-a reclamat la poliție pe tânărul de 20 de ani, cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

„În fapt, la data de 13 februarie 2024, în jurul orei 20.30, Secția 6 Poliție a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că, în aceeași zi, fiica sa, minoră, în vârstă de 7 ani, ar fi fost victima unei infracțiuni de viol, bănuit de comiterea faptei fiind instructorul de înot. Evenimentul ar fi avut loc în incinta unui bazin de înot din cadrul unui club, situat în Sectorul 2.”, precizau, miercuri, polițiștii.

Instructorul de înot era angajat în baza unui contract de activitate sportivă în cadrul clubului Dinamo și se afla în timpul programului de lucru la momentul comiterii faptei.

Inițial, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat magistraților, care au decis arestarea preventivă.

„Am încetat orice formă de colaborare cu persoana în cauză”

Clubul Dinamo i-a reziliat antrenorului contractul și a pus la dipoziția anchetatorilor imaginile de pe camerele de supraveghere.

„Cu privire la situația de la Secția de Natație a Clubului Sportiv Dinamo, dorim să subliniem angajamentul nostru ferm în abordarea și soluționarea promptă și transparentă a acestui caz. (...) Am încetat orice formă de colaborare cu persoana în cauză, interzicându-i astfel orice posibilitate de a interacționa cu minorii din cadrul clubului nostru, fie că aceștia sunt sportivi de performanță sau amatori.”, menționa CS Dinamo pentru Gândul.

 Ancheta este în desfășurare în momentul de față.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite