Angajatul Primăriei Capitalei surprins când mergea cu maşina pe linia tramvaiului 21 a fost concediat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea spune că nu a circula niciodată cu această maşină
Gabriela Firea spune că nu a circula niciodată cu această maşină

La o lună după ce un  plutonier major de jandarmi a fost filmat conducând un autocar pe contrasens pe linia tramvaiului 41, o maşină ce aparţine Primăriei Capitalei a fost surpinsă circulând pe linia unică făcută recent de instituţie pentru tramvaiul 21, pe Şoseaua Colentina. Imaginea a fost postată de un cetăţean pe Facebook. Într-un comunicat de presă, Primăria Capitalei anunţă că l-a concediat pe angajatul care folosea maşina.

   "De curând a fost finalizată montarea gardurilor care separă linia de tramvai de restul benzilor pe Şoseaua Colentina şi Calea Moşilor. Această lucrare a dus la scurtarea semnificativă a timpului de parcurs al tramvaiului 21 care asigură transportul locuitorilor din cartierul Colentina către metrou (staţia Obor) şi centrul oraşului. Ce e şocant în poză alăturată este că probabil tocmai un reprezentant al primăriei (observaţi numărul B-01-PMB), instituţia care a iniţiat acest proiect, încalcă cu nonsalantă regulile, circulând pe linia de tramvai în ciudă gardurilor recent montate. Voi face demersurile necesare pentru identificarea şi pedepsirea acestui şofer", a scris cetăţeanul pe Facebook, arată hotnews.ro

  

 Reacţia Primăriei Capitalei: "Primarul General, Gabriela Firea, NU circulă şi nu a circulat NICIODATĂ cu acest autoturism, edilul Capitalei având la dispoziţie o maşină Dacia Duster. La volanul autoturismului respectiv se află un angajat al PMB care, în urma incidentului, a fost concediat. Întrucât imaginile propagate în mediul online sunt însoţite de un mesaj fals, tendenţios, care aduce grave prejudicii de imagine Primarului General, Gabriela Firea, Edilul Şef îşi rezervă dreptul de a-i acţionă în judecată pe autorii acestor mesaje denigratoare". 

Reamintim că, în urmă cu o lună, un plutonier major încadrat de 10 ani în cadrul Jandarmeriei Române a fost filmat în Capitală conducând pe contrasens pe linia tramvaiului 41. Iniţial imaginile cu autocarul  care face manevre periculoase au fost postate pe Facebook. Ulterior, oficiali de la Poliţia Capitalei au anunţat că autocarul aparţine Jandarmeriei. Plutonierul a fost cercetat de superiori şi de poliţiştii de la Brigada Rutieră.

  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite