Psiholog criminalist, despre frații Tate: „Au profil de psihopați, eu le preconizez acestor nătărăi pușcăria”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tudorel Butoi, reputat criminalist, a realizat profilul psihologic al fraților Tate, milionarii arestați în România pentru trafic de persoane și viol. Specialistul spune că aceștia au "profil de psihopați, iar infractorii din acest tipar trebuie aspru pedepsiți".

Frații Tate au fost arestați preventiv în urmă cu câteva zile FOTO Instagram
Frații Tate au fost arestați preventiv în urmă cu câteva zile FOTO Instagram

În direct la emisiunea Controversat de la Realitatea PLUS, Tudorel Butoi a spus că infractorii din acest tipar trebuie aspru pedepsiți. Dacă ei vor fi eliberați, a continuat criminalistul, vor încălca orice lege pentru a recupera tot ce au pierdut.

Ce vedem noi acolo e un stabiliment. Muzică, fete de toate vârstele, niște amețite... Mafia de drept comun, penală, își dă mâna cu mafia interlopă cu guler alb în care sigur că vom găsi segmente din administrație, juridic. Cercetarea lor în arest preventiv nu-i va mai lăsa să influențeze martorii să-și retragă plângerile victimele să influențeze să pună în mișcare alte influențe. Există plângeri scrise de femei a căror libertate a fost sechestrată, violate. Eu le preconizez acestor nătărăi pușcăria. Au disfuncționalități în profilul lor... Cam așa e povestea cu psihopații ăștia care fug din înregimentarea normală a oamenilor din societate”, a spus Tudorel Butoi, pentru sursa citată.

Au cerut ridicarea sechestrului

Tribunalul Bucureşti a decis pe 30 decembrie ca Andrew Tate, fost campion mondial de kickboxing, alături fratele său, Tristan, şi celelalte două persoane reţinute în dosarul de trafic de persoane şi viol să fie arestați arestaţi preventiv.  Ei au contestat decizia instanţei în aceeași zi. Joi, 5 ianuarie, Curtea de Apel a soluționat contestația, menținând măsura arestului preventiv. Tot astăzi, cei doi frați au cerut instanței să ridice sechestrul pus de procurorii DIICOT pe mașinile de lux.

Reținuți pe 30 decembrie 2022

Controversatul influencer online Andrew Tate a fost reținut în București, pe 30 decembrie, împreună cu fratele său Tristan, în cadrul unei anchete privind comiterea infracțiunilor de trafic de persoane și viol. 

Timp de nouă luni, procurorii antimafia au pus cap la cap toate probele ridicate din vila fraților Tate și de la studioul de videochat, pentru a putea să demonstreze că sunt reale acuzațiile formulate, la audieri, de către presupusele victime ale acestora. Frații Tate sunt acuzați de grup infracțional și viol.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite