670 de permise de conducere reținute joi, din care 67 pentru consum de alcool și 19 pentru consum de droguri

0
Publicat:

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a anunțat că au fost reținute de către polițiști, joi, 24 August, 670 de permise de conducere, dintre care 67 pentru consum de alcool și 19 pentru consum de droguri.

670 de permise de conducere rețiunte de Poliție
670 de permise de conducere rețiunte de Poliție

Un comunicat MAI arată că personalul ministerului a continuat, în ultimele 24 de ore, misiunile de prevenire și combatere a infracționalității, creșterea gradului de siguranță rutieră, menținerea ordinii și siguranței publice , supravehgerea și controlul frontierei de stat, precum și pe cele pentru gestionarea situațiilor de urgență. 

Efectivele ministerului au intervenit la 5.444 de evenimente, 3.616 fiind circumscrise menţinerii ordinii publice, iar 1.828 situaţiilor de urgenţă. 

  „Poliţiştii rutieri au acţionat, la nivelul întregii ţări, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră. În urma acţiunilor din teren, au fost retrase 222 certificate de înmatriculare şi au fost reţinute 670 permise de conducere - 67 pentru consum de alcool şi 19 pentru consum de droguri sau alte substanţe interzise", a transmis Ministerul de Interne.    

Au fost prinși în flagrant 202 autori de infracțiuni de către polițiști si jandarmi și au fost aplicate amenzi in valoare de aproape 3,2 milioane de lei pentru 8,637 de contravenții, după cum arată sursa citată. 

 „La nivelul structurilor de poliţie au fost semnalate 1.049 de posibile infracţiuni. În baza probatoriilor administrate de poliţişti în cauze penale aflate în lucru, în cursul zilei de ieri, s-au dispus măsuri preventive pentru 115 persoane", menționează  comunicatul MAI.  

 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite