Șofer din Capitală, arestat preventiv după ce a fugit de polițiști și a refuzat testarea cu aparatele alcooltest și drugtest

0
Publicat:

Un șofer a fost arestat preventiv după ce a fugit de polițiștii ce încercau să îl oprească în trafic și a refuzat să îi fie recoltate probe biologice, anunță Brigada Rutieră a Capitalei. Acesta a avariat, în timpul urmăririi, două autoturisme staționate.

Șofer arestat preventiv după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor
Șofer arestat preventiv după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor

Polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere București, ce efectuau un control de rutină, au urmărit un conducător auto ce a refuzat să se supună semnalelor regulamentare de oprire a unui autovehicul. Șoferul a fost imobilizat, însă , în timpul urmăririi a avariat două autoturisme staționate, cât și propriul autovehicul. De asemenea, conducătorul autoturismului a refuzat testarea cu aparatele alcooltest și drugtest, după cum arata un comunicat al Brigăzii Rutiere din Capitală. 

Miercuri, în jurul orei 01,45, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe Şos. Mihai Bravu, la intersecţia cu Str. Vatra Luminoasă, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul. Conducătorul autovehiculului nu a oprit la semnal, motiv pentru care poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi. În timpul deplasării, conducătorul vehiculului în cauză a avariat două autoturisme staţionate, precum şi propriul autoturism. Poliţiştii Brigăzii Rutiere au reuşit imobilizarea acestuia, iar la solicitarea de a se supune testării cu aparatele alcooltest, respectiv drugtest, conducătorul auto a refuzat”, se precizează în comunicat. 

Bărbatului I s-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de "refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice", după ce a fost dus la Institutul Naţional Medicină Legală "Mina Minovici" în vederea prelevării de mostre biologice, însă a refuzat recoltarea, potrivit Agerpres.   

Șoferul a fost reținut de polițiști și prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Sectorului 4 a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, a comunicat Poliția Capitalei.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite