UPDATE Simulare Bac 2023. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la Istorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au apărut în spațiul public subiectele pe care elevii le-au primit astăzi la Istorie, una din materiile obligatorii la care se susține simularea pentru Bacalaureat.

Ce subiecte au primit elevii / Foto: Arhivă / Inquam Photos
Ce subiecte au primit elevii / Foto: Arhivă / Inquam Photos

UPDATE 

Subiectele primite de elevii care au susţinut simularea de Bacalaureat 2023 la Istorie au fost de dificultate medie, echilibrate şi au respectat programa anunțată, spun profesorii.

Adevărul arată cum puteau fi rezolvate subiectele primite de elevi.

UPDATE 

Ministerul Educației a postat BAREMUL LA ISTORIE  pe site-ul edu.ro. La proba obligatorie (matematică/istorie) au participat, potrivit datelor transmise inspectoratele școlare județene, 118.010 elevi din totalul celor peste 147.000 de elevi înscriși la începutul anului școlar curent în clasele a XII-a/zi și a XIII-a seral/frecvență redusă.

Astfel, elevii de la Uman au avut la subiectul I mai multe cerințe pe baza a două texte suport de K Hitchins, „Scurta istorie a României”, și un fragment din „Cartea neagră a comunismului”, potrivit subiectelor obținute de Edupedu.ro.

În ceea ce privește subicetul al III-lea, elevii au avut de scris un eseu despre evoluția spațiului românesc în secolele al XIII-lea – al XVIII-lea.

Subiecte simulare Bac 2023

UMAN - Subiecte Istorie

image
image
Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite