Rezolvarea subiectelor la Matematică BAC 2018, la Adevărul Live

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Subiectele de la Matematică, din cadrul examenului de Bacalaureat au fost rezolvate la Adevărul Live de Denisa Tănăsescu, profesoară de Matematică la Colegiul Naţional „I.L Caragiale“ din Capitală.

URMĂREŞTE emisiunea în modulul Adevărul Live

Candidaţii care au susţinut examenul la Matematică au primit, printre altele, cerinţe legate de matrice, polinom şi ecuaţii exponenţiale.

Subiecte Matematică BAC 2018 - Mate-Info

  

BAREM Matematică BAC 2018 - Mate-Info

Subiecte Matematica BAC 2018 - Pedagogic 

BAREM Subiecte Matematică BAC 2018 - Pedagogic 

Subiecte Matematică BAC 2018 - Tehnologic 

BAREM Matematică BAC 2018 - Tehnologic 

Probele scrise ale examenului de bacalaureat au început luni, cu testul de Limba şi literatura română, iar marţi s-a desfăşurat proba la Limba şi literatura maternă, în limbile maghiară, germană, sârbă, slovacă, croată, turcă, ucraineană şi  italiană.

Miercuri are loc proba obligatorie a profilului, iar ultima probă scrisă din această sesiune, proba la alegere a profilului şi specializării, este programată joi.

Pentru susţinerea probelor scrise, în cele 440 de centre de examen, s-au înscris 136.871 de candidaţi din toate promoţiile (118.856 de candidaţi din promoţia curentă, respectiv 18.015 candidaţi din promoţiile anterioare), potrivit Ministerului Educaţiei.

Subiecte şi barem la Matematică, la Bacalaureat 2018. Ce au avut de rezolvat candidaţii de la Profilul Tehnologic

Educație



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite