Rectorul SNSPA, discuție cu ambasadorul SUA în Romania pe tema educației

0
Publicat:

 Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, a avut marți, 21 mai 2024, o întâlnirea cu ambasadoarea SUA în Romania, Kathleen Kavalec. Discuțiile dintre cei doi s-au axat pe teme ce privesc educația.

Rectorul SNSPA și ambasadoarea SUA în România FOTO: Facebook
Rectorul SNSPA și ambasadoarea SUA în România FOTO: Facebook

„A fost o plăcere să primesc vizita E.S. doamna Kathleen Kavalec, Ambasador al Statelor Unite ale Americii în România, o prietenă a SNSPA. Am avut o discuție consistentă și aplicată despre rolul universităților în consolidarea valorilor democratice, cooperarea în domeniul educației și culturii dintre România și SUA, precum și despre contextul geopolitic regional”, a scris dr. prof. Remus Pricopie, pe Facebook.

Prof. univ. dr. Remus Pricopie a fost reales, în decembrie 2023, rector al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), după ce a obţinut 90,13% din voturile valabil exprimate.

Este al patrulea mandat de rector al SNSPA pentru Remus Pricopie, care a ocupat această funcţie începând din 2012, cu o întrerupere în perioada în care a fost ministru al Educaţiei (decembrie 2012 - decembrie 2014).

EducațiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite