Oportunități de angajare în sistemul privat de educație! Posturi atractive și salarii de până la 1.400 de euro

0
Publicat:

În sistemul privat de educație, condițiile de salarizare sunt mai bune decât la stat iar oportunitățile de angajare sunt din ce înc e mai mari.

La școlile private ofertele salariale sunt mai bune
La școlile private ofertele salariale sunt mai bune

Dacă profesorii din cadrul sistemului de educație de stat se află în grevă, nu același lucru se întâmplă în școlile private, acolo unde salariile sunt net mai bune. În instituțiile private de învățământ, cererea de locuri de muncă este de aproximativ 600 de posturi, iar unele salarii pot ajunge la 1.400 de euro, bani în mână.

Potrivit datelor centralizate de platforma Bestjobs, majoritatea anunțurilor de locuri de muncă disponibile vizează orașele mari ale țării, unde există o cerere crescută pentru școli și grădinițe private. București (și Ilfov) domină categoric clasamentul pe orașe, urmat de Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara și Iași, potrivit stirileprotv.ro.

Spre exemplu, se caută profesori de limba germană, cu condiția să fie absolvenți ai Facultății de limbi străine, cu specializare Limba Germană, dar și ai modulului psiho-pedagogic. Ofertele salariale varianță între 800 - 1400 euro net lunar.

Pentru un profesor de fizică, matematică, chimie sau istorie, ofertele salariale se află între 900 și 1300 de euro/lună.

Sunt căutați profesori cu studii superioare în domeniul de predare și experiență de predare la nivel gimnazial și liceal, care să fie buni comunicatori și care se pot adapta nevolor elevilor.

Pentru învățământul preșcolar, sunt căutați absolvenți de licee cu profil pedagogic, sau studii universitare de specialitate și experință în domeniu. Salariile pentru astfel de roluri sunt, în medie, între 700 - 900 euro lunar. Locuri de muncă disponibile sunt la București, Ilfov, Cluj Napoca și Bacău.

La București sau Ilfov, un învățător din ciclul primar și preșcolar, poate accesa o ofertă salarială de 800 – 1.300 euro net/ lună. 

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite