ISU Bucureşti a verificat şase unităţi din Sectorul 4 unde s-a făcut dezinfecţie/ Toţi indicatorii privind calitatea aerului se încadrează în valori normale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 4 a anunţat, duminică seară, că reprezentanţi ai ISU Bucureşti-Ilfov au făcut verificări la şase unităţi de învăţământ unde s-au făcut acţiuni de dezinfecţie, iar măsurătorile au indicat valori normale. La Grădiniţa „Panseluţa”, deşi indicatorii privind calitatea aerului sunt normali, cursurile sunt amânate cu o zi din cauza unui miros neplăcut.

„În cursul zilei de astăzi, în urma procedurilor de dezinfecţie realizate în şase unităţi de învăţământ din Sectorul 4, au fost efectuate măsurătorile specifice împreună cu echipajele CBRN ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov. Rezultatele comunicate de specialiştii ISU-BIF  au arătat că toţi indicatorii privind calitatea aerului din sălile de clase se încadrează în valorile normale, aşă că de mâine, copiii vor reveni la cursuri în condiţii de siguranţă”, a transmis, duminică seară, Primăria Sectorului 4.

Potrivit sursei citate, la Grădiniţa „Panseluţa”, deşi valorile determinate de măsurătorile ISU se află în parametri normali, încă persistă un miros neplăcut, iar Primăria Sectorului 4 a decis, în urma consultării Inspectoratului Şcolar, amânarea reluării cursurilor în această unitate de învăţământ cu 24 de ore, pentru a evita posibilul disconfort pe care l-ar putea resimţi preşcolarii şi cadrele didactice.

Au fost verificate Şcoala Gimnazială nr. 133, Şcoala Gimnazială nr. 97, Grădiniţa nr. 4, Grădiniţa „Panseluţa”, Grădiniţa „Mărţişor” şi Grădiniţa „Dumbrava Minunată”.

Verificările vin după ce, săptămâna trecută, 23 de elevi ai Şcolii nr. 133 au ajuns la spital cu dureri de cap, cursurile fiind ulterior suspendate.

EducațiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite