Înscrierile la Dezbaterea naţională pe Educaţie, organizată de Administraţia Prezidenţială, încep în martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Mediafax
FOTO: Mediafax

Marea dezbatere naţională pentru o reformă de sistem în educaţie, anunţată de preşedintele Klaus Iohannis, va începe din martie anul acesta cu o serie de dezbateri cu principalii actori din sistem. Cei care vor să vor să organizeze evenimente în cadrul dezbaterii naţionale se pot înscrie din luna martie.

Orice persoană, grup de iniţiativă sau organizaţie ori structură interesată de domeniul educaţiei şi cercetării (sindicate, patronate, ONG-uri, coaliţii de ONG-uri, mediu privat, instituţii publice etc.), care doreşte să aducă mesajul dinspre cetăţeni şi comunitatea şcolară către Administraţia Prezidenţială, printr-un dialog autentic şi deschis, sunt invitaţi să participe la dezbaterea naţională.

Înscrierea evenimentelor se va realiza în perioada 1 martie – 1 septembrie 2016, pentru activităţile desfăşurate în perioada 1 aprilie – 1 octombrie 2016. Candidatura pentru înscriere trebuie să fie transmisă pe adresa educatie@presidency.ro cu minim o lună înainte de derularea efectivă a evenimentului, prin completarea unui formular standard care va fi pus la dispoziţie de către Departamentul Educaţie şi Cercetare din cadrul Administraţiei Prezidenţiale.

Confirmarea înscrierii în calendarul de evenimente se realizează prin e-mail, în termen de maxim 2 săptămâni de la primirea candidaturii şi va fi însoţită de pachetul de materiale dedicate.

Romania Educata Criterii Evenimente

EducațiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite