Articol publicitar

Bucharest Business School  - Executive MBA cu burse şi discounturi de peste 41.000 Euro

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
g

Bucharest Business School, şcoala de afacweri a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, a deschis perioada de înscriere pentru programele internaţionale EMBA, cu dublă diplomă, pe care le desfăşoară împreună cu universităţile partenere din Canada (UQAM Montreal) şi Franţa (CNAM Paris).

Anul acesta, ASE Bucureşti sprijinită de Asociaţia Absolvenţilor şi Studenţilor BBS oferă candidaţilor burse şi discounturi de peste 41 000 Euro la programul EMBA Româno-Canadian. Sunt disponibile pentru aplicaţiile complete depuse până la 15 iunie 12 locuri speciale cu burse de 15% şi 3 locuri speciale cu burse de 33%. Aplică acum pe www.canadian-mba.ro!

Şi anul acesta, BBS propune mediului de afaceri din România un parteneriat, prin cele două programe MBA pe care le organizează (programul Executive MBA Româno-Canadian  (www.canadian-mba.ro) şi programul Professional INDE EMBA Româno-Francez (www.inde.ro)), prin intermediul programelor de scurtă durată personalizate pentru companii (www.bbs-executive.ase.ro), dar şi prin experienţele internaţionale şi prin BBS Review.

Acum, mai mult ca oricând, mediul de business e dominat de incertitudine, iar managerii şi antreprenorii au nevoie să se concentreze pe operaţiunile pe termen scurt şi pe regândirea activităţii, fără să piardă din vedere viziunea şi creşterea pe termen lung. Conform lui Vasile Alecsandru Strat, decan al Bucharest Business School, un program executiv MBA te va învăţa să ai o viziune de ansamblu asupra mediului de business şi asupra funcţiilor unei organizaţii, să identifici riscuri şi trenduri în legătură cu industria şi afacerea ta, să imaginezi şi să elaborezi diferite scenarii privind evoluţiile viitoare, să realizezi planuri de dezvoltare, dar şi planuri de contingenţă sau de continuitate, să creezi şi să dezvolţi o cultură organizaţională care să conducă la sănătatea şi succesul organizaţiei pe termen lung.  Conform lui Caroline Coulombe, profesor de Management de proiect şi management de criză în cadrul ESG UQAM şi în cadrul programului EMBA Româno-Canadian, unele dintre lecţiile învăţate din ultimii 2 ani de pandemie constă în importanţa reţelei, diversitatea perspectivelor şi coerenţa setului de valori organizaţionale.

vasile alecsandru
uj

Pe cât de simple ar putea apărea aceste elemente la prima mână, pe atât decomplexe sunt în realitatea organizaţională şi astfel, un EMBA oferă cu siguranţă ingredientele cheie pentru a sprijini gestionarea acestei complexităţi cu succes şi în acelaşi timp dă ocazia profesionistului-student să construiască o reţea unică şi ireplicabilă de colegi MBA.

Irina Arsene, Preşedintele CA Mindit.io, absolventă a programului Executive MBA Româno-Canadian consideră că, un astfel de program creează un cadru, o structură, chiar un mindset şi oferă nişte instrumente prin care să te uiţi la business. De asemenea Irina consideră că, un MBA îţi oferă şi acces la un network valoros, cu care ulterior îţi poţi valida idei de afaceri sau pe care îl poţi consulta la nevoie. Importanţa unei reţele de profesionişti cu valori similare e crucială pentru orice antreprenor, de aceea atunci când ea a început business-ul de background screening a validat ideea cu o parte din cei care i-au fost colegi la MBA.

Adela Jansen Board Director, absolventă INDE-BBS şi ulterior profesor asociat şi invitat în cadrul INDE EMBA Româno-Francez,  un program EMBA este soluţia corectă pentru că educaţia continuă îţi permite să rămâi relevant într-o lume în care schimbările se produc într-un ritm accelerat. De asemenea consideră că, într-un program MBA aprofundezi şi modelezi situaţii şi soluţii, dezvolţi competenţe transversale prin schimburile de experienţe academice şi practice cu profesionişti din diverse medii şi industrii, iţi cultivi curiozitatea şi spiritul antreprenorial.

333

Managerilor şi antreprenorilor care consideră că învăţarea continuă este cheia succesului în carieră, celor care vor să beneficieze de o experienţă de învăţare internaţională orientată spre practică, celor care vor să facă parte dintr-o comunitate numeroasă de studenţi şi absolvenţi, care cuprinde profesionişti şi lideri din diferite industrii şi domenii de activitate, Bucharest Business School le lansează invitaţia de a începe propria călătorie transformaţională – www.bbs.ase.ro.

EducațiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite