Articol publicitar

HUAWEI WATCH GT 3 Pro, cel mai elegant smartwatch de la Huawei, dotat cu cele mai utile şi mai noi tehnologii [TECH REVIEW]

0
0
HUAWEI WATCH GT 3 Pro
HUAWEI WATCH GT 3 Pro

HUAWEI WATCH GT 3 Pro este un smartwatch cu un design fantastic, creat din titan, cu un ecran din sticlă de safir, un material dur, precum diamantul, şi ceramică high-tech în partea din spate, fiind nevoie de peste 60 de procese pentru a trece de la pulberea de zirconiu ceramic la produsul finit.

Smartwatch-ul HUAWEI WATCH GT 3 Pro are şi o variantă Ceramic Edition cu un design cu adevărat elegant, simplitatea ceramicii completând farmecul metalului.

Fiecare ceas HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition a trecut prin 13 procese de şlefuire şi lustruire cu abrazivi diamantaţi timp de 10 zile, înainte de a părăsi fabrica. Datorită măiestriei de ultimă generaţie, fiecare ceas uimeşte prin albul natural strălucitor, rafinat, ca al unei adevărate piese de artă.

Huawei a realizat dispozitive frumoase din categoria wearable şi în trecut, dar noul GT 3 Pro este în acest moment unul dintre cele mai reuşite smartwatch-uri de pe piaţă, îmbinând stilul şi tehnologia prin inovaţie.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro stă excelent la încheietura mâinii, indiferent de tipul de curea: metalică, de piele sau silicon, iar ecranul, un AMOLED High-definition de 1,43 inch afişează toate informaţiile de care ai nevoie, cu şi mai multă claritate decât versiunile anterioare, astfel încât toate datele pot fi citite imediat.

Am ales pentru testare o faţă gratuită din multiplele opţiuni disponibile, care afişează un număr mare de informaţii utile: gradul de încărcare al bateriei, ora, data, numărul de calorii consumate, cât am dormit, numărul de paşi şi opţiune de pornire activitate, pulsul, busola, aplicaţia de muzică, setările şi panou activităţi.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro moşteneşte ADN-ul sportiv al seriei GT, cu capabilităţi hardware şi software îmbunătăţite şi moduri sport mai ample.

Am alergat de 2 ori cu HUAWEI WATCH GT 3 Pro folosind opţiunea ”Outdoor Run” şi GPS-ul se conectează în câteva secunde la sateliţi pentru poziţionare şi pe tot parcursul alergării, dar şi după, oferind informaţii utile, relevante pentru antrenament şi starea de sănătate. Ai şi un asistent vocal care îţi spune aceste informaţii la intervale pe care le stabileşti singur sau poţi accepta opţiunile implicite.

Informaţiile care apar pe ecran în timpul alergării sunt: Aerobic sau Anaerobic, Pace, distanţă, timp. Din când în când mai primeşti o notificare şi despre stresul la care e supus organismul.

La finalul antrenamentului primeşti:

- harta înregistrată prin GPS;

- distanţa în km

- durata alergării;

- numărul de calorii arse;

- cel mai rapid pace şi cel mediu;

- viteza medie;

- numărul de paşi;

- cadenţa medie, grafic cu cadenţa;

- lungimea medie a pasului;

- multiple informaţii despre altitudine inclusiv un grafic;

- grafic cu numărul de bătăi pe minut ale inimii;

- statistică cu pulsul;

- stresul antrenamentului în funcţie de categorie Aerob şi Anaerob;

- timpul de recuperare al organismului;

- nivelul mediu de efort cardio-respirator (Vo2Max).

Toate acestea sunt afişate pe ecranul ceasului HUAWEI WATCH GT 3 Pro, dar când ajungi acasă şi te conectezi la smartphone poţi vedea informaţiile mai detaliat şi comparate cu antrenamentele tale anterioare.

Printre cele peste 100 de moduri de antrenament prezente pe noul smartwatch se numără şi funcţia de planificare inteligentă a alergării. Aceasta ajută la crearea unui plan personal de alergare bazat pe istoricul fizic şi cel de traseu al unei persoane şi pe obiectivele sale de performanţă. Funcţia evaluează date precum ritmul, pulsul, distanţa şi multe altele, pentru a oferi sfaturi profesionale care evoluează odată cu alergătorul şi sincronizează aceste date cu alte dispozitive compatibile, incluzând peste 60 de aplicaţii de antrenament din întreaga lume, precum Runtastic şi Komoot. Ea devine, astfel, un partener de antrenament perfect. Sportul este o activitate socială, iar HUAWEI WATCH GT 3 Pro le permite utilizatorilor să-şi partajeze antrenamentele cu prietenii şi să-i invite să li se alăture. Oriunde ar avea loc antrenamentul, ceasul poate ţine pasul datorită navigării offline şi Route Back Navigation.

Pe lângă alergare, există multe alte tipuri de antrenament cu informaţii adaptate disponibile pe HUAWEI WATCH GT 3 Pro.

Smartwatch HUAWEI WATCH GT 3 Pro

Şi dacă alergarea ţi se pare deja banală, una dintre cele mai interesante noi funcţii ale seriei HUAWEI WATCH GT 3 Pro este rezistenţa crescută la apă. După 200 de runde de testare a presiunii apei, ceasul respectă standardul EN 13319 şi atinge o performanţă revoluţionară de rezistenţă la scufundări, reuşind să suporte scufundări în apnee de până la 30 de metri adâncime. Există chiar şi un nou mod de scufundări libere, care oferă informaţii despre scufundări în timp real şi poate fi extrem de util pentru orice începător în materie de scufundări.

Fiind pasionat de scufundări libere şi cu echipament, voi testa HUAWEI WATCH GT 3 Pro cu prima ocazie, mai ales că, spre deosebire de majoritatea smartwatch-urilor, are şi rezistenţă la apă sărată.

Pentru poziţionare precisă ceasul integrează GNSS cu cinci sisteme cu bandă dublă şi dispune de cinci sisteme de satelit majore: GPS, Beidou, GLONASS, Galileo, QZSS ce acoperă întreg globul, cu performanţe excelente anti-interferenţe, reducând la minimum probabilitatea oricărei erori.

Dacă vorbim despre sport şi GPS ajungem implicit şi la capitolul autonomie. HUAWEI WATCH GT 3 Pro moşteneşte durata de viaţă prelungită a bateriei din seria HUAWEI WATCH GT, HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition oferind în mod obişnuit 14 zile de autonomie a bateriei (sau 8 zile în scenarii de utilizare intensă), în timp ce HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition oferă o autonomie de 7 zile (sau 4 zile cu utilizare intensă).

Deşi smartwatch-ul vine cu încărcător în pachet, încărcarea wireless şi viteza de încărcare cu 30% mai mare în comparaţie cu WATCH GT 2 Pro e mult mai comodă, cel puţin dacă ai ca mine un încărcător wireless pe birou.

Pe lângă multitudinea de caracteristici consacrate, HUAWEI WATCH GT 3 Pro vine cu funcţii de sănătate noi, mai precise ca oricând. Funcţia EKG este una dintre ele. Certificată ca dispozitiv medical de Clasa II de către Administraţia Naţională a Produselor Medicale din China, aplicaţia EKG de la Huawei include un senzor EKG performant, ce oferă măsurarea EKG în timp real, informaţii despre ritmul sinusal, fibrilaţia atrială şi multe altele.

Funcţia EKG este în curs de acreditare şi pe piaţa europeană, urmând ca în perioada următoare să primească certificarea ca dispozitiv medical. Măsurarea se face în cel mai simplu mod, punând degetul pe senzor, butonul oval din dreapta jos, şi menţinându-l apăsat timp de circa 30 de secunde. Apoi, informaţia va apărea pe ceas şi pentru detalii suplimentare te va trimite pe smartphone, în aplicaţia Huawei Health.

Şi dacă tot am vorbit de conectarea la smartphone, HUAWEI WATCH GT 3 Pro este compatibil cu orice smartphone, indiferent de sistemul de operare Android sau iOS. Smartwatch-ul GT 3 Pro utilizeză sistemul de operare Harmony OS 2.1 şi evident este compatibil cu toate dispozitivele Huawei.

În plus, HUAWEI WATCH GT 3 Pro dispune de detectarea rigidităţii arteriale, putând astfel să monitorizeze riscul de boli cardiovasculare. De asemenea, HUAWEI TruSeenTM 5.0+ acceptă monitorizarea SpO2, permiţând măsurarea nivelului de oxigen în orice moment.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro are un design elegant, este construit din materiale premium şi poate fi partenerul ideal în viaţa de zi cu zi datorită autonomiei remarcabile şi funcţiilor sale, de la cele mai simple până la programele avansate destinate activităţilor sportive şi aplicaţiilor complexe de monitorizarea sănătăţii.

Mai multe - Tehnologie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite