Barem pentru proba la Matematică de la Simulare Evaluare Naţională 2023. Cum trebuiau rezolvate subiectele DOCUMENT

0
Publicat:

Ministerul Educaţiei a publicat baremul de evaluare şi notare a lucrărilor elevilor la proba de Matematică de la simulare Evaluare Naţională 2023. Pe baza acestui barem profesorii vor nota lucrările elevilor de clasa a VIII-a. Notele nu sunt trecute în catalog.

Baremul la matematică a fost postat / Foto: Arhivă
Baremul la matematică a fost postat / Foto: Arhivă

La proba scrisă la Matematică au participat, potrivit informațiilor furnizate de inspectoratele școlare județene , 163.376 de elevi din cei peste 177.000 de elevi înscriși în clasa a VIII-a la începutul anului școlar curent. Ca urmare a unor tentative de fraudă au fost eliminați 4 candidați.

Rezultatele vor fi comunicate în data de 29 martie 2023 și vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situații în parte, scopul fiind îmbunătățirea performanțelor școlare. Notele obținute nu se trec în catalog. Prin excepție, la solicitarea scrisă a elevului, aceste note pot fi trecute în catalog.  

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite