Un suspect de crimă a fost eliberat din greșeală. Ce a făcut bărbatul când s-a văzut în libertate. Polițiștii au fost impresionați

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un ordin judecătoresc greșit l-a eliberat din centrul de detenție pe un suspect de crimă. Ceea ce s-a întâmplat după aceea, i-a surprins pe polițiști.

Jaylan Noah Davis foto FB Dylan Allen
Jaylan Noah Davis foto FB Dylan Allen

Jaylan Noah Davis, acuzat că l-a împușcat și ucis pe Arthur Mikulski în noiembrie 2022 și care era reținut, potrivit CBS News, a fost eliberat din greșeală joi, 13 aprilie, din Centrul de detenție din comitatul Mecklenburg, din cauza unui ordin judecătoresc greșit.

Poliția a declarat că ordinul incorect indica faptul că acuzațiile lui Davis, care includ crimă și alte infracțiuni violente, au fost respinse.

Șeriful comitatului Mecklenburg, Garry McFadden, a precizat într-o declarație transmisă pe Twitter că Davis s-a predat din nou la centrul de detenție sâmbătă.

"Sunt recunoscător că se pare că nimeni nu a fost rănit în urma acestui incident, deși sunt sigur că a fost un tăvălug emoțional pentru familiile implicate. Sistemul nostru de justiție nu va fi niciodată fără cusur, dar vom învăța din această experiență și ne vom îmbunătăți procesele în consecință", a declarat McFadden.

Următoarea înfățișare în proces este programată pentru 17 aprilie.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite