Trump spune că Biden este controlat de fasciști

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul președinte american a mai menționat că Statele Unite au devenit o țară din lumea a treia din cauza situației de la granița de sud.

Donald Trump. Foto: Shutterstock
Donald Trump. Foto: Shutterstock

Fostul președinte american Donald Trump consideră că actualul lider american Joe Biden este controlat de fasciști.

Joe Biden și fasciștii care îl controlează reprezintă o amenințare la adresa democrației”, le-a spus el susținătorilor din Michigan pe 17 februarie.

Trump a remarcat că Statele Unite au devenit o țară din lumea a treia din cauza situației de la granița de sud și a numărului mare de migranți ilegali. „El (Biden) este o persoană coruptă, este un președinte teribil”, a conchis fostul lider american.

Anterior, Trump a spus că Statele Unite au ajuns „de râs” și nu mai sunt respectate pe scena mondială.

Fostul președinte american Donald Trump a mai spus că Statele Unite se destramă.

"Uite, țara noastră se destramă. Suntem ca lumea a treia, ei ar trebui să se uite la aeroporturile noastre. Uită-te la aeroporturile noastre. Adică, la cât de rele sunt", le-a spus el susținătorilor din Michigan pe 17 februarie.

Anterior, Trump a spus că Statele Unite vor merge în iad din cauza politicilor administrației actualului lider Joe Biden.

Următoarele alegeri prezidențiale din SUA vor avea loc în noiembrie. Pe 25 aprilie 2023, democratul Biden a anunțat că va căuta să fie reales în cea mai înaltă funcție guvernamentală. Trump și-a anunțat intrarea în cursa electorală în noiembrie 2022. El este cel mai probabil candidatul pentru Partidul Republican. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite