O mamă din SUA și-a împușcat de nouă ori copilul pentru că nu voia să doarmă VIDEO

0
Publicat:

O femeie din Minnesota a fost găsită vinovată de uciderea fiului său, în vârstă de șase ani, pe care l-a împușcat de nouă ori fiindcă nu a vrut să doarmă, relatează Daily Mail.

Julissa Thaler
Julissa Thaler și-a omorât copilul de șase ani. Foto Captură video YouTube

Julissa Thaler, în vârstă de 28 de ani, nu a arătat nicio emoție în momentul în care a fost găsită vinovată, miercuri, de un tribunal din Minneapolis. Este posibil ca aceasta să fie condamnată la închisoare pe viață, fără eliberare condiționată, însă sentința va fi pronunțată pe 16 februarie. 

Într-un proces considerat atât de oribil încât juraților li s-a oferit consiliere, procurorii au povestit cum copilul, Eli Hart, a fost plasat în centre de plasament din cauza problemelor de sănătate mintală ale mamei sale, însă i-a fost încredințat acesteia cu două săptămâni înainte ca ea să-l ucidă. 

Femeia a pierdut custodia copilului în luna ianuarie a anului 2021, după ce Departamentul de Servicii Sociale al comitatului Dakota a aflat că aceasta „prezenta psihoze și auzea voci care îi spuneau să se sinucidă”. 

Mary Moriarty, procurorul comitatului Hennepin, a descris cazul ca fiind „unul dintre cele mai oribile” pe care le-a întâlnit în cei 30 de ani de muncă în sistemul juridic penal. 

Thaler a cumpărat o armă „și a învățat cum să o folosească” la scurt timp după ce tatăl băiatului, Tory Hart, a depus actele prin care solicita instanței custodia deplină. 

„Multiple răni prin împușcare”

Istoricul de căutare pe internet al femeii includea: cum să încarce o armă, cel mai puternic drog knock-out, plata din asigurarea de viață dacă copilul moare și cât sânge poate pierde un copil de șase ani, a relatat The Star Tribune. 

Iubitul femeii de la acea vreme, Robert Pikkarainen, a afirmat că și-au petrecut ziua la cumpărături cu băiatul, ulterior s-au întors acasă pentru pizza și un film și s-au jucat cu pisicuțele lor. 

În plus, acesta a afirmat că băiețelul a refuzat să meargă la culcare, iar mama și fiul au început să se certe. Ulterior, Thaler a părăsit apartamentul cu copilul, luând cu ea și arma. 

Femeia a fost arestată în Orono, la opt kilometri de locuința sa din Spring Park, când o persoană a raportat că mașina pe care o conducea Thaler avea un geam din spate spart și un cauciuc explodat. 

Conform CBS News, poliția a văzut sânge pe mâna lui Thaler, se arată în plângerea penală. Aceștia au găsit cadavrul băiețelului în portbagajul mașinii, iar cauza morții acestuia a fost „multiple răni prin împușcare”. 

Aceasta și-ar fi împușcat fiul într-o parcare retrasă dintr-un parc, apoi aceasta ar fi condus prin zonă pentru a-i abandona bunurile. 

Femeia avea sângele copilului pe haine și pe piele

Autoritățile au găsit la tomberoane rucsacul fiului ei care conținea fișe de lucru și teme de grădiniță cu numele copilului scris în colțul din dreapta sus, un scaun de mașină acoperit de sânge cu o gaură mare de glonț, haine și rămășițe umane. 

Testele ADN au indicat faptul că sângele lui Eli Hart era pe hainele și pe pielea mamei sale. 

Aceasta a fost considerată aptă să fie judecată, dar după ce a refuzat două oferte din partea procurorilor de a pleda vinovată de crimă de gradul doi, inclusiv la 30 ianuarie, acuzațiile i-au fost ridicate la crimă de gradul întâi. 

Crima de gradul întâi, ceea ce înseamnă că uciderea a fost premeditată, atrage automat o condamnare pe viață fără eliberare condiționată. 

„Nu i-aș face niciodată asta fiului meu”, a afirmat Thaler în instanță pe 30 ianuarie, când a respins acordul de recunoaștere a vinovăției, a relatat Fox 9.  

Tatăl copilului a afirmat că băiețelul era popular la școală și visa să devină pompier. 

„Era mereu foarte fericit, sociabil, mereu plin de energie”, a afirmat Hart, relatează Fox 9. Bărbatul a acționat în judecată autoritățile fiindcă l-au încredințat pe Eli Hart lui Thaler. 

„În numele familiei lui Eli, Tory Hart ar dori să mulțumească juriului, instanței, biroului procurorului din comitatul Hennepin și partenerilor din justiție pentru munca lor bună”, a afirmat bărbatul. 

 „Acesta este un eveniment tragic și sfâșietor, care ar fi putut fi evitat dacă Eli nu s-ar fi întors niciodată într-o casă periculoasă”, a mai adăugat bărbatul. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite