Jurnalul secret al lui Robert F. Kennedy Jr: Tentaţia fructului oprit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Despre Mary Richardson se spune că a vrut mereu să fie o Kennedy, însă nu a avut parte de familia pe care şi-o dorea FOTO Daily Mail
Despre Mary Richardson se spune că a vrut mereu să fie o Kennedy, însă nu a avut parte de familia pe care şi-o dorea FOTO Daily Mail

Jurnalul din 2001 al lui Robert F. Kennedy jr, care a fost făcut public, dezvăluie detalii despre întâlnirile sale amoroase cu 37 de femei diferite, în acelaşi an în care soţia sa, Mary, a dat naştere celui de-al patrulea copil al lor.

Robert Kennedy junior a alcătuit o listă cu toate numele respectivelor femei şi le-a notat pe fiecare pe o scară de la unu la zece.

Pe lângă detalii despre viaţa de familie şi activismul politic, Robert F. Kennedy şi-a exprimat în jurnal sentimentul de vinovăţie pe care îl are deoarece şi-a înşelat soţia în repetate rânduri. În zilele în care nu înşela, Kennedy scria, pur şi simplu, „victorie“, pentru a arăta că a rezistat tentaţiei sexuale.

„Sunt ca Adam şi trăiesc în grădina Eden şi pot avea orice în afară de fruct. Dar fructul este tot ce vreau“.

Jurnalul gros cu copertă roşie a fost găsit chiar de soţia sa, Mary Richardson Kennedy, care, devastată de divorţ şi de escapadele soţului, s-a spânzurat în luna mai a anului 2012. În aceeaşi perioadă, jurnalul a ajuns pe mâinile publicaţiei „New York Post“.

Când Kennedy Jr. a fost întrebat de un reporter despre jurnal, acesta a tăcut uimit, urmând să nege că a ţinut vreun jurnal în perioada respectivă.

La începutul jurnalului, fiul senatorului american ucis anunţă că soţia sa este însărcinată cu cel de-al patrulea copil al său. Într-un paragraf, a scris că trebuie să „evite compania femeilor“. „Nu ai puterea necesară de a le rezista farmecelor“, se consola acesta.

Kennedy Jr. a fost închis pentru 30 de zile într-o închisoare din Puerto Rico pentru că a intrat fără permisiune la Camp Garcia, centrul de antrenament naval al SUA, de pe insula Vieques. El scrie pozitiv despre perioada în care a fost încarcerat pentru că, cel puţin temporar, reuşeşte să îşi învingă libido-ul: „Sunt aşa de mulţumit aici, trebuie s-o spun. Nu sunt femei. Sunt fericit! Toată lumea de aici pare fericită. Nu e vorba de misoginism. Este chiar opusul. Le iubesc prea mult“.

În data de 8 iulie, cu câteva zile înainte de naşterea lui Aiden, Robert Kennedy Jr. are numai cuvinte de laudă la adresa soţiei sale: „Am vorbit, în sfârşit, cu minunata mea soţie, lucru care m-a bucurat. Este foarte veselă şi puternică.“

„Sunt atât de mândru de Mary. A devenit femeia de care m-am îndrăgostit, asta prin muncă grea. Şi-a depăşit temerile, şi-a îmbogăţit credinţa, a abandonat mila de sine şi ăi este recunoscătoare lui Dumenzeu pentru că i-a dăruit un copil...un suflet seren şi fericit“, a notat activistul politic, citat de „Daily Mail“
 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite