Agenții Secret Service nu au văzut un „intrus” care a intrat în casa unui oficial american pentru că stăteau pe telefoane

0
Publicat:

Agenții Secret Service nu au văzut un „intrus” care a intrat în casa unui membru oficial al lui administrației Biden în aprilie, deoarece stăteau pe telefoane, a relatat CNN.

FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

În incidentul din aprilie, un bărbat aparent în stare de ebrietate a reușit să pătrundă în locuința consilierului pe probleme de securitate națională Jake Sullivan la primele ore ale dimineții, notează Business Insider. 

Sullivan l-a confruntat pe bărbat în interiorul casei sale și i-a spus să plece, a relatat mai întâi Washington Post. Agenții Secret Service care păzeau casa lui Sullivan nici măcar nu și-au dat seama că cineva intrase înăuntru până când Sullivan l-a făcut pe bărbatul confuz să plece și apoi a ieșit afară pentru a le spune agenților ce s-a întâmplat, potrivit Post.

Sullivan și familia sa nu au fost răniți.

Surse care știu detalii cu privire la incident au declarat pentru CNN că o anchetă internă a constatat că agenții care asigurau protecția lui Sullivan vorbeau la telefoanele mobile în acel moment.

CNN a relatat că agenții vor fi probabil sancționați disciplinar și ar putea să-și piardă autorizațiile federale de securitate.

Secret Service nu a răspuns imediat la solicitarea Insider pentru comentarii.

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite