Putin și-ar fi însușit un inel de Super Bowl de la proprietarul unei echipe de fotbal american. „Pot să omor pe cineva cu el”, ar fi spus liderul rus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarul echipei de fotbal american New England Patriots, Robert Kraft, a afirmat că Vladimir Putin i-a furat unul dintre inelele de la Super Bowl fără să-i ceară voie, după ce a făcut un comentariu înfiorător. Nu este limpede dacă incidentul nu a fost de fapt o neînțelegere.

Proprietarul unei echipe de fotbal american FOTO EPA-EFE
Proprietarul unei echipe de fotbal american FOTO EPA-EFE

În anul 2005, Robert Kraft s-a întâlnit cu președintele rus, după victoria echipei sale în fața echipei Philadelphia Eagles la Super Bowl XXXIX.

Am scos inelul și i l-am arătat lui Putin. L-a pus pe degetul lui și a zis: Pot să omor pe cineva cu inelul ăsta. Am întins mâna și el l-a pus în buzunar, iar trei tipi de la KGB l-au înconjurat și au ieșit", a rememorat patronul lui Patriots momentul, potrivit DailyStar.

În ciuda faptului că își dorea inelul înapoi, Kraft spune că personalul Casei Albe i-a spus să nu riște să declanșeze al treilea război mondial pentru o bijuterie. Potrivit statisticilor, un astfel de inel ar putea valora până la cinci milioane de dolari.

„Aveam o legătură emoțională cu inelul, are numele meu pe el. Nu vreau să îl văd pe eBay. A fost o pauză la celălalt capăt al firului, iar vocea a repetat: Ar fi în interesul relațiilor SUA-Rusia dacă ai dori să oferi inelul cadou”, a povestit el.

Fostul purtător de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov, a insistat: „Stăteam la 20 de centimetri de el și de Putin și am văzut și auzit cum domnul Kraft i-a oferit cadou acest inel”.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite