Usher a făcut show la Super Bowl, însă Taylor Swift şi Beyoncé au furat spectacolul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul american Usher a incendiat Allegiant Stadium din Las Vegas duminică în timpul faimosului spectacol din pauza Super Bowl, însă Taylor Swift a furat spectacolul, fără să cânte o notă, la fel ca Beyoncé, care a anunţat piese noi, informează AFP, citată de Agerpres.

Artistul în vârstă 45 de ani a livrat un spectacol antrenant, foarte influenţat de mitologia Las Vegas-ului, în care şi-a confirmat statul de "performer" carismatic.

Usher a fost acompaniat de dansatori de revistă, acrobaţi şi dansatori la bară, într-un potpuriu de numere care marchează în mod tradiţional pauza Super Bowl-ului, finala campionatului de fotbal american NFL.

Pe numele său complet Usher Raymond IV, artistul și-a pus în valoare abilităţile de dans care au contribuit la popularitatea sa.

Rând pe rând, el a interpretat piesele care i-au marcat cariera, care include nouă hituri numărul unu în topurile din SUA şi peste 75 de milioane de albume vândute în întreaga lume. „Yeah!", „Love In This Club" sau „Burn" au răsunat pe Allegiant Stadium din Las Vegas, unde Usher a fost artist rezident din iulie 2022 până în decembrie 2023.

Urmată de artista HER şi de rapperul Ludacris, cântăreaţa Alicia Keys i s-a alăturat pentru scurt timp pe scenă pentru a interpreta duetul lor „My Boo'", un alt numărul unu în topurile americane.

Usher. FOTO Facebook Usher Super Bowl LVIII Performance
Usher. FOTO Facebook Usher Super Bowl LVIII Performance

Usher încearcă să se relanseze cu un nou album, „Coming Home",

Usher, care nu a mai înregistrat un hit numărul unu de peste 13 ani, încearcă să se relanseze cu un nou album, „Coming Home", care va fi lansat vineri, şi cu un turneu care va începe în august.

Deşi a contribuit la revitalizarea R&B-ului la sfârşitul anilor '90, artistul din Atlanta este acum unul dintre reprezentanţii unui stil muzical care se luptă să rămână relevant.

Vedete precum Beyoncé, Jay-Z, baschetbalistul LeBron James... şi Taylor Swift s-au numărat printre cei 60.000 de spectatori prezenţi duminică pe Allegiant Stadium.

Venită directă de la Tokyo, unde a cântat cu o zi înainte, artista, câştigătoare a 14 premii Grammy, s-a aflat într-una din loje pentru a-l susţine pe partenerul său Travis Kelce, jucător al echipei Kansas City Chiefs, care s-a luptat pentru trofeu cu San Francisco 49ers.

Usher a fost eclipsat şi de Beyoncé, care a postat un scurt filmuleţ pe contul său de Instagram, chiar în timpul spectacolului din pauza Super Bowl, anunţând ceea ce par a fi piese noi, care vor fi lansate pe 29 martie.

Clipul arată o femeie, care pare a fi Beyoncé, conducând un taxi prin mijlocul unor peisaje aride, pe o muzică cu accente country.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite