Putin Maleficul: Ce dietă are şi câte operaţii estetice a avut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Putin

Războiul din Ucraina a scos la iveală mintea diabolică a liderului de la Kremlin. Şi încă un amănunt şocant pentru unii: omul care conduce Rusia cu o mână de fier împlineşte, anul acesta, 70 de ani!

Vladimir Putin e omul momentului, din toate motivele nedorite! Pentru că invazia Ucrainei şi declanşarea celui mai mare conflict militar din Europa, de la Al Doilea Război Mondial încoace, l-au transformat într-un Adolf Hitler al zilelor noastre.

Au fost voci care au pus decizia liderului de la Kremlin de a ataca Ucraina, parţial, pe seama vârstei sale. Una pe care nu o arată, sub nicio formă! Născut la data de 7 octombrie 1952, Putin va împlini 70 de ani, în 2022. În aceste condiţii, pentru Putin urmează, în mod clar, ultimii săi ani, în prim-plan. Pentru că, deşi pare că a găsit elixirul tinereţii, e clar că liderul rus nu mai poate sta în fruntea ţării, mai mult de câţiva ani de acum înainte. Motiv pentru care, aşa cum se întâmplă cu toţi dictatorii cărora puterea li se urcă la cap, Putin a căutat să-şi câştige definitiv locul în istorie. Prin decizia criminală de a ataca Ucraina!

Şi, totuşi, care e secretul lui Vladimir Putin, de arată cu vreo 20 de ani mai tânăr decât e în realitate?

Răspunsul, pe scurt: multiplele operaţii estetice, pe care preşedintele Rusiei nu le recunoaşte, bineînţeles. Şi, foarte important, o dietă sănătoasă şi sport, în fiecare zi!

Hochei

Vladimir Putin, în echipament de hochei

„Are, în mod evident, faţa unui om operat“

Gerard Gamble, cel mai renumit chirurg plastician din Marea Britanie, a confirmat pentru „The Sun“ că sunt semne clare pe faţa lui Putin, din care reiese faptul că a apelat, nu o dată, la operaţii estetice.

„Forma feţei lui Putin s-a schimbat, în mod evident, de-a lungul anilor. Atunci când îmbătrânim, faţa noastră se subţiază. În cazul lui Putin însă, faţa lui a devenit mai lată, mai bine conturată. Aş spune că, în mod clar, Putin are un chirurg plastician în echipa sa. Care a muncit din greu pentru a-l meţine tânăr şi vigoros“, a explicat doctorul Gerard Gamble. 

Potrivit informaţiilor, Putin şi-ar fi început seria intervenţiilor, în 2011. Atunci când şi-ar fi injectat botox pentru a scăpa de ridurile care i-au apărut pe faţă. De altfel, la un moment dat, preşedintele Rusiei a apărut la o întâlnire oficială, cu urme vizibile, în jurul ochilor. Atunci însă, purtătorul său de cuvânt a pus totul pe seama unei căzături.

Putin

A vrut să întinearească, imediat după divorţ

Odată intrat pe mâna chirurgului plastician, Putin ar fi prins gustul îmbunătăţirilor obţinute pe cale medicală. Pentru că au urmat, potrivit zvonurilor, operaţii prin care şi-a refăcut pomeţii. S-ar fi întâmplat, în 2014, după divorţul de la Lyudmila Ocheretnaya (foto, dreapta), femeia care a fost soţia lui Putin, timp de trei decenii.

Sotie

După aceste operaţii, efectuate în perioada 2011-2014, liderul de la Kremlin ar fi dorit să scape de cearcănele sale de sub ochi, remodelându-şi, totodată, bărbia. Cum? Prin eliminarea grăsimii şi pielii lăsate. Dorinţa sa ar fi fost îndeplinită, printr-o altă serie de intervenţii chirurgicale. Motiv pentru care Putin ar fi ieşit din prim-plan, o perioadă.

„Ceea ce a făcut Putin, prin aceste operaţii estetice repetate, nu reprezintă ceva rar. De fapt, tot mai mulţi conducători ai lumii apelează la astfel de intervenţii“, a explicat pentru „The Sun“, Patricia Wexler, care practică chirurgia plastică, la New York.

Hainele sale de sală costă o avere

În ciuda operaţiilor sale repetate, Putin nu şi-a „păcălit“ vârsta doar prin aceste intervenţii. Pentru că, în mod clar, el e foarte atent la dieta sa, iar sportul nu lipseşte din „meniul“ său zilnic.

Pe lângă faptul că deţine centura neagră, la judo, şi joacă, periodic, hochei cu gărzile sale de corp, Putin lucrează şi la sala de forţă. Şi iubeşte înotul! Potrivit diferitelor surse, liderul rus petrece, zilnic, o oră sau două în bazin. Pentru că acest sport, pe lângă faptul că îi oferă o condiţie fizică de invidiat, îi şi limpezeşte mintea. 

Inot

În 2015, când a fost filmat „trăgând de fiare“, jurnaliştii de la Esquire au estimat că hainele de sală purtate de liderul rus ar fi valorat în jur de... 3.200 de dolari!

Mâncarea sa e testată într-un laborator

Putin a fost mereu extrem de atent cu alimentaţia sa. Atât din motive de sănătate, cât şi de securitate. Pentru că, în mod evident, un om aflat în postura sa are foarte mulţi inamici. De aceea, nimic din ce consumă Putin nu ajunge la el, înainte de a fi testat, după ce a fost preparat, într-un laborator! Mâncarea ajunge în farfuria lui Putin, doar după ce e ambalată şi sigilată de serviciile secrete!

La mic dejun, preşedintele Rusiei preferă omletă, preparată din ouă de prepeliţă, brânză cottage, plus cereale şi cafea / suc de portocale.

La prânz şi la cină, Putin preferă carnea de peşte. Dar consumă şi carne de oaie, cu garnitură de legume şi, uneori, cu brânzeturi. 

În materie de desert, slăbiciunea lui Putin se numeşte îngheţată cu fistic. Iar ca băutură preferă ceaiul verde. Atipic pentru un rus, Putin nu prea consumă alcool, decât la ocazii speciale.

Îşi dezinfectează vizitatorii!

În fine, Putin e atât de exigent, în ceea ce priveşte starea sa de sănătate, încât în toate încăperile în care îşi petrece timpul, aerul e filtrat cu un dispozitiv special, menit să distrugă bacteriile şi orice urmă de virus. Acest dispozitiv special se numeşte Dezar-7, iar după ce s-a aflat că e instalat în birourile lui Putin, vânzările sale au explodat!

Şi nu doar aerul filtrat e printre grijile lui Putin! După ce a început pandemia, în 2020, au apărut fotografii cu „tunelul de dezinfectare“ prin care trec toţi cei care urmează să-l întâlnească pe Putin, la reşedinţa sa prezidenţială de la Novo-Ogaryovo! Cei care trec prin acest tunel sunt sfătuiţi să-şi închidă ochii şi să-şi ţină respiraţia, până când procesul de dezinfectare e finalizat.

Judo

Vladimir Putin deţine centura neagră, la judo

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite